Véres ruhában sétált az utcán, a rendőri intézkedés után derült ki, hogy az élettársát ölhette meg, őrizetbe vették

Egy zavart nőre figyeltek fel

A rendőrségre 2023. június 18-án délután egy véres ruhájú, zavart nőről érkezett bejelentés Budapest 13. kerületéből.

Kiderült, holtest volt a lakásban

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottjai a Róbert Károly körúton intézkedés alá vonták a nőt, majd ellenőrizték a lakását, ahol az asszony élettársát, egy középkorú férfit holtan találtak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Letartóztatták a nőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A nőt előállították, elszámoltatása jelenleg is tart.

A 16. kerületben történt korábban egy hasonló eset

A police.hu cikke szerint a 16. kerületi Lobbanó utcában, egy családi házban 2023. május 28-án 17 óra 50 perc körül holtan találtak egy ott lakó 80 éves férfit.

Idegenkezűség gyanúja

Ahogy mi is megírtuk, helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

25 éves nőt keresnek

A 25 éves R. Dzsenifer ellen emberölés bűntett gyanúja miatt körözést adtak ki. Az elkövető felkutatása folyamatban van.

Saját magát adta fel a gyilkos

A Kékvillogó is megírta, hogy május 19-é reggel egy idős férfi sétált be a Mosonmagyaróvári Rendőr-kapitányságra, azzal az indokkal, hogy az éjszaka folyamán megölte feleségét. Az egyenruhások a helyszínre érve megtalálták az asszony holttestét

„Megöltem a feleségemet”

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon május 19-én 8 óra 30 perc körül megjelent egy 67 éves helyi férfi, aki elmondta, hogy előző napon, az esti órákban a Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utcában lévő otthonukban megölte feleségét.

Megtalálták a holttestet

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megtalálták a 67 éves asszony holttestét.

Eljárás indult

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított – írja a police.hu.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/illusztráció