Megölte élettársa lányát egy férfi péntek délután Fóton. A 86 éves férfit előállították a rendőrök.

Gyilkosság Fóton

Megölte élettársa lányát egy 86 éves férfi Fóton. Az 51 éves nő az utcán esett össze.

Lakásán támadta meg

A férfi előzőleg fóti lakásában támadta meg édesanyja élettársa. Az eset pénteken 13 óra körül történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Késsel szúrta meg

A rendőrök a helyszínen elfogták a 86 éves férfit. Az előzetes információk szerint a férfi összeveszett későbbi áldozatával, majd egy késsel megszúrta.

Eljárás indult

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Saját anyjával végezhetett

Amint azt a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, 2020. december 31-én, hajnalban egy 61 éves nő meggyilkolhatta saját édesanyját a 3. kerületben, Óbudán. A rendőrök a 79 éves anyára holtan találtak rá.

Idegenkezűséget állapítottak meg az egyenruhások

A helyszíni szemle során a nyomozók idegenkezűségre utaló jeleket találtak, ezért emberölés gyanújával rendeltek el nyomozást az óbudai haláleset kapcsán.

Őrizetbe vették és kihallgatták

A budapesti rendőrök őrizetbe vették a gyilkossággal összefüggésbe hozható, 61 éves nőt, akit gyanúsítottként ki is hallgattak bűncselekmény elhárítására idős koránál korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt.

Szerette az anyját

A nő állította, hogy szerette az édesanyját, és tudja, hogy hatalmas bűnt követett el. Elmondta még, hogy karácsony körül elfogytak a gyógyszerei, és azt követően kezdte azt érezni, hogy valami nem stimmel nála.

Kiemelt kép: illusztráció