Megölte főbérlőjét egy férfi Bács-Kiskun Vármegyében. Italozás közben vesztek össze, majd az egyik férfi elkezdte fojtogatni, bántalmazta, végül leszúrta a cimboráját. A szomszédok hívták a mentőt. 

Ivás közben vesztek össze 

A gyanú szerint múlt pénteken este egy keceli házban egy 54 éves férfi és szállásadója italozás közben összevesztek. A későbbi áldozat a lustasága miatt próbálta felelősségre vonni a nála lakó férfit, akit a ház körüli munkák elvégzésére fogadott fel. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Megölte főbérlőjét 

Az albérlő a szóváltás során mérgében fojtogatni kezdte a házigazdát, majd ököllel megütötte, végül elővett egy kést, amivel nyakon szúrta vitapartnerét – tájékoztat a rendőrség.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A szomszédok hívtak mentőt 

Az esetnek szemtanúja is volt, aki a szóváltás közben kimenekült a házból, és segítséget kért. A rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait egy szomszéd azonnal értesítette, majd az áldozat segítségére siettek. 

A kórházban halt meg 

A 66 éves férfit kórházba szállították, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A gyanúsított a történtek után biciklivel akart elszökni, ám a járőrök a bűncselekmény helyszínének a közelében elfogták.

Letartóztatták a férfit 

Az emberölés bűntettével gyanúsítható keceli lakost a megyei bűnügyi igazgatóság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció