Gyilkosság történt Monoron. Egy tapétavágóval ölte meg vasárnap a 20 éves férfi a 73 éves nyugdíjast. A tettes elmenekült a helyszínről.

Két nap alatt fogták el

A Pest megyei nyomozók két napon belül elfogták azt a 20 éves férfit, aki a gyanú szerint snitzerrel ölt meg egy 73 éves férfit Monoron. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megtalálta apja holttestét

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nyugdíjas lánya május 30-án tett bejelentést a rendőrségen, miután édesapját holtan találta monori otthonában.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Elismerte tettét

A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, akit a 4-es főúton elfogtak, majd előállítottak. A 20 éves férfi a kihallgatás során a bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal nem élt.

Tapétavágóval szúrt

A férfi szerint az áldozattal szóváltásba keveredett, a 73 éves férfi pedig rátámadt, ő pedig védekezésképpen szúrta meg többször is egy tapétavágó késsel.

Az áldozat autójával menekült el

Állítása szerint annyira pánikba esett, hogy az öntudatlan állapotban lévő áldozatot az egyik helyiségbe rejtette, magához vette a kocsikulcsot, majd az áldozat autójával elmenekült.

Ismerte áldozatát

A 24.hu úgy tudja, hogy a fiatal már többször is járt korábban az idős áldozatánál, akinek elvágta a torkát.

Kezdeményezték a férfi letartóztatását

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást, egyben kezdeményezte a férfi letartóztatását.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tettes elfogása után a rendőrség az alábbi videót tette közé

Kiemelt kép: rendőrségen a tettes – Forrás: police.hu