Együtt ivott, majd összeveszett két férfi Nagykőrösön. A 60 éves férfi ezután késsel leszúrta fiatal ivócimboráját. A feltételezett elkövető maga hívta a rendőrséget.

Holtan találtak rá

A rendőrségre 2024. január 11-én este egy helybéli férfi tett bejelentést: összeveszett ismerősével, aki rátámadt, nagy a gond, segítséget kér. A rendőrök a helyszínen egy 35 éves férfit találtak holtan, a bejelentőt előállították.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Együtt ittak

A gyanú szerint az ismerősök napközben együtt italoztak, kezdetben a fiatal férfi házában, később az idősebb lakására mentek. Korábbi sérelmeik miatt nézeteltérés alakult ki közöttük, a dulakodás pedig elfajult, B. Sándor egy késsel nyakon szúrta a sértettet, aki a helyszínen meghalt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindent tagad

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi kihallgatásán nem ismerte el tettét, állította, elsőként a fiatal férfi lépett fel vele szemben támadólag, a kés nála volt, és nem tudja, hogyan keletkezett a sérülése.

Őrizetbe vették

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Sándorral szemben, és kezdeményezte letartóztatását.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férfi elfogásáról a rendőrség egy videót tett közzé

Ez is érdekelhet

„Tudtuk, ennek csak szörnyű tragédia lehet a vége” – újabb részletek derültek ki a felsőszölnöki testvérgyilkosságról

Kiemelt kép: az elkövető a rendőrségen – Forrás: police.hu