Gyilkosság történt a 9. kerületben. Egy 19 éves férfit szúrt halálra egy 20 éves férfi. Az áldozat édesanyja összeomlott, a rokonok nagyon dühösek.

FRISSÍTÉS!

Magyar Hang helyszíni tudósítója szerint a támadás után „a Haller és a Telepy utca sarkán lincshangulat alakult ki”, és legalább ötven rendőrt és mentőst láttak. Azt írják, a rendőrök egy része később átment egy másik helyszínre, miután az áldozat rokonai „vérbosszút és halálbüntetést skandálva” megindultak.

Halálos késelés

Halálos késelés történt a 9. kerületi Telepy utcában.

Az áldozat édesanyja az utcán zokog

A Blikk azt írja, rengeteg rendőr van kint a helyszínen. Az áldozat édesanyja az utcán zokog, látszólag képtelen felfogni a történteket.

Összeomlott az asszony

A rendőrök már közölték a kordonon kívül álló édesanyával és családtagokkal, hogy a fiatal férfi meghalt. Az édesanya a földre vetett magát és azt kiabálta: „meghalt, meghalt”.

A rokonok dühöngenek

A mentősök próbálták megnyugtatni és felsegíteni a hideg földről. Jelenleg több szomorú, ám annál indulatosabb rokon és barát gyűlt össze.

A szurkálót elfogták

A szurkálót a Márton utcában fogták el a rendőrök. Az áldozat 19, gyilkosa 20 éves. A halálra szúrt férfi állítólag nem volt ismeretlen a hatóságok előtt.

Késelés a villamosmegállóban

Szombaton, szintén a 9. kerületben, a Mester utcai villamosmegállóban megkéselt egy 22 éves férfit egy másik fiatalember.

Életveszélyesen megsérült

Mivel a villamosmegállóban többen is látták a balhét, azonnal értesítették a mentőket. A banda elmenekült a helyszínről, miután Sz. Rafael megkéselte a megállóban várakozó 22 éves fiatalemberbe. A mentősök a sérült férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Feladta magát a késelő

A rendőrség nemsokkal az eset után lecsapott egy 7. kerületi lakásra, amelyben elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot. Néhány órával később a 8. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a késelő, a 23 éves Sz. Rafael.

Kiemelt kép: illusztráció