A 66 éves édesanya, Karlik Istvánné Erzsébet június 20-án tűnt el Miskolcról. A lánya vitte haza autóval, ám otthon az idős asszony észrevette, hogy otthagyta a telefonját, ezért visszaindult hozzájuk, de oda már sosem érkezett meg. Gyermeke úgy gondolja, hogy súlyos cukorbeteg édesanyja már meghalt.

Három napot bír ki inzulin nélkül

Csaknem másfél hónapja semmi hír a Miskolcon eltűnt Erzsébetről. Hiába keresték több százan, nem bukkantak az asszony nyomára. A nő súlyos cukorbeteg, ezért három napot bír csak ki inzulin nélkül. Bár az ember a végsőkig bizakodik, lánya Greskó-Karlik Ágnes szerint anyja már valószínűleg nincs az élők sorában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Biztos benne, hogy meghalt

„Biztos vagyok benne, hogy halott. Gyógyszer nélkül nem élhette túl. Ha három napon belül nem jut inzulinhoz, kómába kerül. Nehéz megbirkózni ezzel a gondolattal, de el kell fogadnom – mondta a Ripostnak az eltűnt nő lánya.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A munkába temetkezik

A nő a bizonytalanság elől a munkájába temetkezik, viszont amikor megáll a pörgés és lenyugszik minden, sötét gondolatok törnek rá és aludni sem tud.

Nem találja a magyarázatot

„Ez egy rémálom, amivel meg kell tanulni együtt élni. Én egy olyan ember vagyok, aki folyton mindenre keresi a magyarázatot, viszont erre egyszerűen nincsen semmi magyarázat.” – fogalmazott.

Kórházban kezelték

Az asszonyt eltűnése előtt a gyulai kórházban kezelték betegsége miatt. Nagyon rossz állapotban volt, már pelenkázták, a járás sem ment neki és kezdődő demenciája is volt. Férje emiatt elgondolkozott, hogy lehet jobb helye lenne egy idősek otthonában.

Segített a felépülésben

„Elhoztam a kórházból két hétre. Kibéreltem neki itt Miskolcon a lakásomtól pár méterre egy apartmant és minden nap vele voltam. Segítettem neki felépülni. Úgy hoztam el, hogy járni sem tudott, tornáztattam és anyu újra járt. Minőségi időt töltöttünk együtt. Az eltűnése hétvégéjén akartam hazavinni apuhoz, hogy megmutassam, meggyógyítottam” – mesélte.

Nem hiszi, hogy bántották

Férje attól fél, hogy valaki bántotta a feleségét, Ágnes azonban nem gondolja, hogy bárki is rosszat akart az anyukájának.

Kutyákkal is keresték

A keresés folytatódik. Bár nagyon kevés olyan hely maradt, amit még nem néztek át. Már önkéntes kutyás keresők is eljöttek, viszont ők sem találtak semmit. Közben wgy újabb irányt is kaptak, ami alapján ismét egy kutatást indítanak, abban reménykedve, hogy meglelik az asszonyt.

Halottlátók is segítettek

„Három halottlátót is felkerestem, hogy kapcsolatba tudjak lépni édesanyám lelkével, ami sikerült is. Az a baj, hogy ő maga sem tudja pontosan, hogy hol van. Annyit mondott, hogy valamilyen gödörben fekszik – árulta el az eltűnt nő gyermeke. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció