Nemzeti lobogóval, a Bazilikában imádkozva, ünnepelte augusztus 20-át a Romantic frontembere. Gáspár Győző nem elégedett meg ennyivel: friss internetes bejegyzésében két fohászt is megosztott követőivel.

Mély áhítatban

„Áldott szép vasárnapot kívánok mindenkinek, határon innen és határon túl!” – üzente Gáspár Győző a Bazilikából, ahol mély áhítatban ünnepelte augusztus 20-át. Az énekest padok között fotózták, a bejegyzésében fohászt is megosztott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fohász

 „Könyörögjünk: Mennyei Atyánk! Te egész magyar hazánkat Szeplőtelen Leányodra, a Boldogasszonyra bíztad. Jóváhagyásoddal a Szent Szűz lett országunk Királynője és védelmezője. Kérünk, add, hogy az Ő érdemeiért, anyai fájdalmaiért, könnyeiért és magyar szentjeink áldozatos életéért, elhangzott imádságunk meghallgatásra találjon, Krisztus, a mi Urunk által. Ámen” – írta,

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Fölajánljuk Néked Szenvedéseinket”

„Boldogasszony, édes, Hozzád esd ma néped, Veszni indult lelkét, Hogy Te mentenéd meg, Édes Szűzanyánk! Fölajánljuk Néked Szenvedéseinket, Végy szívedbe minket s mutass meg az Úrnak, Édes Szűzanyánk! Ámen” – idézte.

Győzike a Bazilikában

Párttag lett

Januárban írtunk arról, hogy Instagram-oldalán osztotta meg a Romantic frontembere, Gáspár Győző, miszerint átvette a Fidesz tagkártyáját. Ehhez ez fotót is posztolt, így már hivatalosan a párt tagja Győzike.

 „Hajrá Fidesz!”

„Nagy öröm számomra, hogy átvettem a tagkártyámat Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmány elnökétől! Hajrá Fidesz! Hajrá Magyarország!” – írja bejegyzésében Gáspár Győző. 

Létrehozott egy alapítványt

„Úgy gondoltam, hogy azt a munkát, amit 23 év alatt elvégeztem, szeretném kamatoztatni, ezért létrehoztam egy alapítványt. A neve az, hogy „Mi is létezünk”. Az a célja, hogy azok az emberek, akik vidéken meg szeretnének szólalni, azok meg tudjanak szólalni. Ezeket az üzeneteket az alapítványon keresztül eljuttatom Orbán Viktornak, ugyanis szeretnék segíteni” – mondta el a szervezet céljait Győző Ábrahám Róbert műsorában, a Talk44-ben.

 „Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért!”

A műsorvezető ezután arról kezdett el beszélni, hogy úgy látja, a kiállása miatt sok támadás éri Győzőt, és megkérdezte, hogy ezekből van több vagy a támogató üzenetekből? „Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszterelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!”.

Szereti Orbán Viktort

A Győzike azt mondta, hogy Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országban, és ő szereti. Ő ugyanaz az ember akar maradni, aki eddig volt, de most szeretné megmutatni egy másik oldalát is. „Az a baj, hogy a bohócból most a cirkusz igazgatójának kell lennem. Eddig voltam az ország bohóca, most leszek az igazgatója” – fogalmazott.

A Fideszre szavazott

Győzike tavaly tavasszal, az országgyűlési választások előtt vállalta fel nyilvánosan, hogy Orbán Viktor és a Fideszt támogatja. A választások napján még a szavazócéduláját is kiposztolta, amelyen a kormánypárt mellé tette a X-et. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gáspár Győző. Fotó: Facebook