Csütörtök délelőtt szerencsés kimenetelű baleset történt Biatorbágyon, ahol egy Volkswagen Sharan és egy Toyota Hilux pick-up ütközött össze egymással. Egy embert kórházba szállítottak a mentők. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült képeket.

Nem nézett balra

A Volkswagent vezető férfi az Arany János utcából akart balra, Sóskút felé kanyarodni, de csak a tükröt figyelte szemben, balra nem nézett el. Sóskút felől a 8104-es úton (Uray Géza út) viszont pont akkor ért oda egy Toyota Hilux pick-up, amely nagy erővel a Volkswagen bal oldalába rohant, letolva a Sharant az útról egészen a buszfordulóban található kőépületig. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Használták a biztonsági övüket

A Sharanban a vezetőn kívül hátul egy fiatal lány és egy fiúgyermek utazott, mindannyian használták a biztonsági övüket, így közülük senki sem sérült meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba vitték  

A Toyotában is kinyíltak a légzsákok, ebben a járműben a sofőr nem, a mellette ülő másik férfi viszont könnyebben sérült, őt a mentők kórházba szállították.

Váltakozva haladt a forgalom

A karambolhoz a törökbálinti hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a két roncsot. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán, váltakozva haladhatott a 8104-es úton. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Autómentő 0-24 https://www.facebook.com/automento024