Kicsúszott a körforgalomból, majd egy padnak csapódott egy autós Budapest 2. kerületében. A durva balesetben a kocsi így is elsodort két nőt és két gyereket, és többen is megsérültek, ám csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt ennél borzalmasabb baleset.

Kerítésnek ütközött

Mint korábban beszámoltunk róla, brutális baleset történt Budapesten, a 2. kerületben szerda délután, amikor egy idős hölgy a Törökvész útról haladt előre, majd a Pusztaszeri útra való kanyarodása közben elvesztette az uralmát a járműve felett, áthajtott az elválasztó sávon, a szembejövő sávon, és felborított egy padot, amin gyerekek is ültek. A nő végül egy kerítésnek ütközve állt meg, a balesetben többen is megsérültek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megsérültek

Az ütközés következtében a gyerekek lezuhantak a földre. Ketten közülük könnyebben sérültek, de a balesetben megsérült két nő is. A Skoda vezetője szintén könnyű sérüléseket szenvedett.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Kerítésnek csapódott a sofőr

Törökvész úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Odasütött a nap

“A Törökvész út felől érkezett nagy sebességgel az idős hölgy, és egyszerűen kiesett a kezéből az irányítás. Kövér gázzal átjött a középső sávon, fel a padkára, utána pedig levitte a padot. A padon azért nem ültek emberek, mert pont oda tűzött a nap. Ha ez akkor történik, amikor itt már árnyék van, akkor itt olyan vértocsogás lett volna, hogy hihetetlen. Sokan álltak ott, de szerencsére feljebb a buszmegállóban, az árnyékban” – nyilatkozta a Metropolnak Tóth László, akinek a közelben van barkácsboltja.

Mindenki túlélte

Szerencsére mindenki túlélte a balesetet, az emberek csak könnyebben sérültek. Tóth László azt is elmesélte, hogy ő pont a fiával volt kint a bolt kertjében, amikor megtörtént a baleset.

Lezúzta a padot

Törökvész úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Nem működött a fék

„Én a fiammal voltam a kertben, és rohantunk ki azonnal, amikor hallottuk a csattanást” – mondta el Tóth László. „Nem avatkoztunk közbe, mert rengetegen ott voltak. A sofőrhölgy azt mondta: hát nem működött a fék, valami műszaki hiba volt. De én úgy láttam, hogy nagy sebességgel érkezett. Nagyon sokan meghalhattak volna. Az volt a szerencse, hogy még oda sütött a nap” – mesélte a férfi.

Mentők érkeztek a helyszínre

Törökvész úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Letarolta a padot

A baleset pillanatában épp két gyerek és két nő pihent a padnál, akiknek nagy szerencséjük volt, mert csak könnyebben sérültek az ütközésben. A szemtanúk azt mondták, a járműben megsérült két női utas is: egyiküknek eltörött a karja, a másiknak pedig szintén a karja sérült meg, de olyan súlyosan, hogy műteni is kellett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Törökvész úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián