A Pest megyei rendőrök befejezték annak a 26 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint örkényi otthonukban egy konyhakéssel többször megszúrta és megvágta élettársát, amit végignézett az áldozat 5 éves kislánya.

Késsel támadt élettársára

2020 szeptember 3-án egy fiatal nő tárcsázta a mentőket, mivel akkori élettársa a 26 éves K. Roland féltékenységtől vezérelt, indulatos veszekedés hevében először ököllel eset neki, majd az asztalról felkapott egy konyhakést, amivel többször megszúrta és megvágta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beletörte az egyik kést

Amikor a penge beletört a 26 éves asszony testébe, felkapott egy másikat és azzal folytatta ámokfutását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Így nézett ki a padló a bántalmazás után

Forrás: police.hu

Életveszélyesen megsérült

Az áldozat az ütések és szúrások következtében életveszélyes koponyasérülést, koponyacsont-törést, koponyaűri vérzést, illetve hasi sérülést szenvedett, életét a gyors és intenzív orvosi ellátás mentette meg.

Állandóan veszekedtek

K. Rolandot ezután kihallgatták a rendőrök, aki a gyanúsítást ugyan nem tagadta, vallomást azonban nem tett. A nyomozás azonban felszínre hozta az előzményeket: a néhány hónapja tartó kapcsolatot kezdettől fogva hangoskodások, ütések, hajtépések jellemezték.

Durván fenyegetőzött

A bántalmazások közben pedig ezt kiabálta: Ha megcsalsz, elcsúfítalak, átszúrom a szádat, megöllek!”

A gyerek előtt verte a nőt

A férfi beteges féltékenységi rohamai rendszeresen dühödt verésbe fordultak. A 2020. szeptember 3-ai este is így kezdődött, a támadás akkor maradt abba, amikor az áldozat egyik gyermeke – látva a történteket – sikítani kezdett.

Megviselték a kislányt a látottak

A történteknek szem-, és fültanúja volt ugyanis az áldozat 5 éves kislánya. Az eljárás során kirendelt igazságügyi pszichológus-szakértő véleménye szerint a gyermek érzelmi fejlődésében a látottak és a hallottak olyan pszichés, kóros elváltozást okoztak, mely alkalmas az értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődésének veszélyeztetésére.

Az ügyészségnek átadták az ügyet

A 26 éves férfival szemben az emberölés bűntette kísérletének, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az iratokat átadták az ügyészségnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció