A Kujbus-Elektro webáruház 2022 novemberében újult meg teljes erőbedobással. A cég fizikai boltja Debrecenben nagyon népszerű a környékbeli szakemberek körében: a Google keresőben csupa jót olvasni az üzletről. Az eladók értenek a termékekhez, ismerik a szakmát, és szinte minden megtalálható náluk, amire villanyászoknak szüksége lehet.

Kujbus Gábort, a Kujbus-Elektro tulajdonosát kérdeztük, hogy kinek és mikor érdemes mégis inkább a webáruházat választania.

“Elsősorban természetesen azoknak, akik nem Debrecen környékiek, és nem tudják megoldani, hogy személyesen vegyék át az árut. Az ország teljes területére kiszállítjuk termékeinket, ráadásul 100 ezer forintos kosáérték felett a kiszállítás akár ingyenes is lehet! A saját tapasztalatunk, hogy a szakemberek sokszor nagyobb kiszerelésben rendelnek, hiszen napi szinten használják a termékeket a munkájukhoz, így nekik mindenképp megéri inkább a webshopból rendelni” – mutat rá Kujbus Gábor.

Természetesen, a másik előnye a webshopnak a bolttal szemben, hogy sokkal nagyobb a termékválaszték és minden egy helyen megtalálható.

“Jelenleg közel 100 ezres a termékkínálatunk online, de jelenleg is folyamatosan dolgozunk a bővítésen beszerző csapatunkkal. A célunk, hogy minden olyan termék, amire az elektromos hálózat kiépítésénél, korszerűsítésénél szükséges lehet, azt tőlünk kedvező áron és jó feltételekkel tudják beszerezni a vásárlók. Magánszemélyeknek és céges megrendelőknek is előnyös lehet, ha tőlünk rendelnek. Kábeleket például méretre vágva lehet tőlünk venni, saját raktárkészletről, így biztosan nem kell feleslegesen többet megvásárolni belőle.”

De jogosan vetül fel a kérdés, hogy online hogyan lehet támogatni a vásárlókat a döntésben.

“Minden nap délelőtt 9 és délután 16 óra között emailen és telefonon is elérik ügyfélszolgálatunkat vásárlóink. Ott segítünk, ahol csak tudunk: műszaki és termékismeretünk webshopunk esetében is változatlan, de a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban is szívesen adunk tájékoztatást” – mondja Kujbus Gábor, a Google kereső pedig őt igazolja: rengetegen emelik ki a Kujbus-Elektróval kapcsolatban, hogy a kiszolgálás kifogástalan.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa