Kedden véget ért a Sziget fesztivál, ám a rendőrség közlése szerint azért a hatóságoknak akadt dolguk bőven. Főleg kábítószerrel kapcsolatos ügyekben kellett intézkedniük, de garázdaság miatt is riasztották őket. Sőt, vasárnap igazoltatni akartak egy férfit – akinek állítólag kormányközeli kapcsolatai vannak, ám az ellenszegült a rend embereinek, az eset vége pedig az lett, hogy a balhézó fiatalember karja eltört.

Ki kellett dobni

A történtekről a Blikk számolt be, mint megírták vasárnap nem sokkal éjfél után ki kellett dobni a Szigetről egy botrányosan viselkedő férfit. Az illető erősen ittas volt, a bejáratot biztosító rendőrökkel állt neki kötekedni, valamint többször azt hozta fel, hogy kormányközeli kapcsolatokkal rendelkezik, a rokonsága miatt pedig a hatóság emberei bajba kerülhetnek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltört a karja

A rendőrök persze nem foglalkoztak a férfi fenyegetéseivel, felszólították, hogy igazolja magát, amit a férfi megtagadott. Ekkor történt meg az előállítása, úgy tudni bilincselés közben is ellenállást tanúsított a férfi, a karját megfeszítette, ami ennek következtében eltört.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiderült, kiről van szó

A hatóság emberei mentőt hívtak hozzá, később pedig kiderült, kiről is van szó pontosan. A Blikk úgy tudja a balhézó szigetlakó nem más, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Szetlik Gergő. A fiatal milliárdos valóban befolyásos rokonsággal bír, ugyanis a nagybátyja Habony Árpád, Orbán Viktor tanácsadója. A 33 éves férfit még 2020-ban nevezték ki a balatoni luxusszálló élére. A szemtanúk elmondása szerint a milliárdos botrányos módon viselkedett a Szigeten, ezért dobták ki.

Volt dolga a zsaruknak

A rendőröknek egyébként bőven volt dolguk a Szigeten, közleményékük szerint a rendezvénnyel összefüggésben a budapesti rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hat, míg kábítószer birtoklása miatt kilenc embert fogtak el.

Drogfogások:

Elf Bar

Lefoglaltak bruttó 53 gramm kokaint, 119 gramm amfetamint, bruttó 12 gramm marihuánát, 2 gramm hasist valamint 57 gramm ketamint. Garázdaság miatt két embert fogtak el, és előállítottak egy nőt is, aki engedély nélkül árusított különböző termékeket, többek között az Elf Bar fantázianevű, illegális elektromos cigarettát.

Körözött személyt is elfogtak

Egy személyt igazolás megtagadása (ez vélhetően a fentebb említett milliárdos) miatt állítottak elő, valamint büntetés-végrehajtási intézetbe vittek egy embert, akit azért köröztek, mert nem kezdte meg szabálysértési elzárását. Biztonsági intézkedés keretében a rendőrök hat ember orvosi ellátására intézkedtek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet