A hajvesztés és a kopaszodás sokak számára jelent komoly esztétikai és önbizalomproblémát. Szerencsére a modern orvostudomány számos megoldást kínál, amelyek közül az egyik leghatékonyabb a hajbeültetés. Ha érdekel, hogyan segíthet a visszanyerni hajkoronádat és önbizalmadat, olvass tovább!

A hajbeültetés folyamata – így zajlik a kezelés

Speciális sebészeti eljárás keretein belül a Medicap® 4.0 hajimplantátum kerül beültetésre a kopasz vagy ritkuló területekre. Az eljárás célja, hogy természetes hatású, tartós és maradandó megoldást biztosítson, és helyreállítsa a páciens hajkoronáját.

Az első lépés a beavatkozás előtt egy konzultáció, ahol a szakorvos felméri a páciens állapotát, és megbeszélik az elvárásokat és lehetőségeket. A konzultáció során az orvos részletesen tájékoztat a kezelés menetéről, a várható eredményekről és a felépülési folyamatról. A tesztbeültetés során 100 db szál kerül felhasználásra, amelyet ha a szervezet képes befogadni, akkor kerülhet sor több implantátum beültetésére.

A hajbeültetés során az orvos előkészíti a fogadó területeket, melyet helyi érzéstelenítéssel érzéstelenít, hogy az eljárás fájdalommentes legyen. A következő lépésben az Medicap® implantátumokat egyenként beültetik a fogadó területekre. Az orvos ügyel arra, hogy a szálak természetes szögben és irányban kerüljenek beültetésre, hogy az eredmény esztétikus és harmonikus legyen.

A kezelés után az orvos utókezelési tanácsokkal látja el a pácienst. Fontos, hogy az utasításokat betartsd, hogy a beültetett hajimplantátumok megfelelően rögzüljenek és a regenerálódás gond nélkül végbemenjen. Ennek érdekében antibiotikum és gyulladáscsökkentő szedése javasolt!

Ezekkel az előnyökkel számolhatsz hajbeültetés után

Az egyik legnagyobb előnye a hajbeültetésnek, hogy természetes hatású eredményeket biztosít. A beültetett implantátumok a páciens saját hajszínének megfelelően kerül kiválasztásra, így azok tökéletesen illeszkednek a meglévő hajhoz.

A műhaj biokompatibilis a szervezetünkkel, így a kellő utóápolással szépen elvegyülhetnek ezek a fiberek az eredeti hajszálaink között. A legtöbb páciens néhány nap pihenés után visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez. Az eljárás után előfordulhat enyhe duzzanat vagy bőrpír, de ezek általában gyorsan elmúlnak. A beültetett szálak néhány hét alatt stabilizálódnak, és az eredmény szép összhatást kelt.

Érezd magad újra jól a bőrödben!

A hajvesztés sokak számára jelentős lelki terhet okozhat. A hajbeültetés nemcsak esztétikai javulást hoz, hanem jelentősen növeli az önbizalmat és az életminőséget. A természetes hatású, dús haj visszanyerése segít, hogy újra jól érezd magad a bőrödben, és magabiztosabban lépj fel a mindennapi életben. Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum munkatársai pedig mindent megtesznek azért, hogy a kezelés során is kényelmesen és otthonosan érezd magad a rendelőben!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az idealmed.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.