Halálos vonatgázolás történt csütörtökön este a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső állomás között. Újpalota megállóhely közelében a vonat áthaladt egy sínek között fekvő ember felett, a Göd és Dunakeszi közötti átjáróban pedig elakadt egy gépjármű a síneken.

Áthaladt a vonat egy ember felett

Mozgalmasan alakult a csütörtök este a MÁV háza táján. A Rákosról Piliscsabára 18:03-kor elindult S76-os vonat Újpalota megállóhely közelében áthaladt egy sínek között fekvő ember fölött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy vágányon szünetelt a forgalom

A rendőrségi helyszínelés ideje alatt egy vágányon szünetel a vonatforgalom Rákosszentmihály és Angyalföld vasúti elágazás között. Emiatt a vonatok menetideje 15-30 perccel növekedhet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem tudni, mi történt vele

Egyelőre nem érkezett hír arról, mi történt azzal az emberrel, aki a sínek közé feküdt. Az egyik hozzászóló szerint a mozdony és a vasúti kocsik alsó alkatrészei súlyos, akár életveszélyes sérüléseket is okozhatnak. Nem mellesleg pedig jár a büntetés a vasúti közlekedés biztonságának veszélyeztetéséért.

Gázolt a gödöllői vonat

A Keleti pályaudvarról Gödöllőre 20:05-kor elindult S80-as vonat elgázolt egy személyt a Keleti és Kőbánya felső állomás között.

Átszállítják az utasokat

A történtek miatt az utasokat átszállítják egy másik szerelvényre a Katasztrófavédelem munkatársai segítéségével, és Kőbánya felső állomásra viszik. Onnan folytathatják az utazásukat egy menetrend szerinti vonattal.

Helyszínelés, késések

A helyszínelés ideje alatt az erre közlekedő késő esti, éjszakai vonatok menetideje 5-15 perccel növekedhet a hatvani és az újszászi vonalon – írta a Mávinform.

Elakadt a gépjármű az átjáróban

Nem mindennapi eset történt csütörtök este Pest megyében: Göd és Dunakeszi közötti átjáróban egy gépjármű elakadt, emiatt egy vágányon szünetelt a vonatforgalom az eltávolításáig.

Időben megállt a vonat

Nagy mázlija volt az autósnak: a Vácról a Nyugati pályaudvarra 19:34-kor elindult S70-es vonat időben megállt az autó előtt. A járat ezután visszatér Gödre, onnan nem közlekedett tovább.

Eltávolították az autót

A legfrissebb hírek szerint 20:25-re eltávolították a gépjárművet a sínről, így már mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok. Éjszakáig helyreállhat a menetrend. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció