A hajvégápolók a hajápolás végén kerülnek terítékre. Ahogy a nevükben is benne van, a hajszálak végét ápolják. Azt a részt, ahol elvékonyodik a szál, vagy éppen a vágási felszín miatt sérülékennyé válik. Főleg a rossz szokások, mint például a haj csavargatása miatt. De nem tesz jót az uszodai víz, a tenger, a hajszárító, és persze a napsugárzás sem.

Mindezek ellen azonban lehet tenni a hajvégápolók használatával. Rendszeresen érdemes használni, de amikor a hajszál vége szétválik, kötelező.

Ez a látvány a hosszú hajú nőket érinti. Ők azért általában naponta többször megvizsgálják önkéntelenül is, milyen állapotban van a hajuk utolsó 10 centimétere. Aki nem foglalkozik az első szétvált szálakkal, hamar a fodrászolló közvetlen közelében találja magát. A faágszerűen szétváló hajvégek csak egy darabig orvosolhatók maszk vagy kondicionáló segítségével. Elhanyagolt esetben le kell vágni a hajat az egészséges résznél.

Amikor még csak két részre válik a szál, akkor az előbb említett termékek még segíthetnek. A három ágra szakadó hajszál már nagyobb gond, kimondottan körültekintően kell eljárni. Ilyenkor célszerű egy Alfaparf Milano fodrászhoz fordulni. Kérj tőle egy Semi di Lino kezelést, ő tudni fogja mire van szüksége a hajadnak.

Hajápolás olasz módra

A hajápolás nem klasszikus “olasz meló”, de tény, hogy a csizmaország lakói tudják, mitől döglik a légy. Legyen szó divatról, stílusról, hajápolásról, ők nem engedik meg maguknak a silány minőséget. Éppen ezért az Alfaparf Milano kiváló termékei garantálják, hogy segítséget kapsz, ha professzionális hajápolást szeretnél. A cég több évtizede van jelen a hazai piacon, fodrászok tucatjai szerződtek hozzájuk, pont a kiváló termékminőség miatt. Ezért vagy szerencsés, ha megismered a márkát, mert akár meg is veheted a legjobb anyagokat és segítheted fodrászodat a hajad minőségének javításával. 

Itt a samponoktól kezdve a finisher termékekig mindent megtalálsz. Azonosítsd be a hajtípusodat és az esetleges problémádat, majd kezdd el a kezelést. A hajápolás ugyanis kezelés, hiszen a tisztítástól a minőség helyreállításáig mindenre van egy lépés. Sampon a tisztításhoz, maszk és kondicionáló az ápoláshoz, ampullák a tápláláshoz, hajvégápolók, fluidok és olajok a végső simításhoz. 

Hajvégápolók a kínálatban

A hajvégápolók közül külön termékeket ajánlanak a göndör hajhoz. Ez azért érdekes, mert néhány éve még nem is volt termék erre, most pedig egész paletta áll rendelkezésre, hogy a fürtök szegmentáltak, fényesek, rugalmasak legyenek. A göndör haj egyébként is más eljárást kíván, de már ehhez sem kell különös tehetség, csak megfelelően kell választani. Az egyenes hajat pedig sokkal könnyebb fésülni, ha a hajvégápoló olaj dolgozik. Így nem sérülnek a hajszálak, a fésű szinte önmagától siklik a hajban, nem kell gubancolódástól tartani.

A legnagyobb előny pedig a párától való védelem, hiszen állagának köszönhetően olyan filmréteget von a hajszál köré, ami nem engedi a hajszálhoz a párát, így nem kell kéretlen hullámoktól vagy épp lapulástól rettegni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!