Eltévedt a svéd rendszámos autó, záróvonalon fordult meg. Nekiütközött egy ételfutárnak, aki a helyszínen életét vesztette.

A reptér felé a város irányába ment

Vasárnap este egy svéd rendszámú Volkswagen Caddy mikrobusz több utassal igyekezett a 4-es főúton a Liszt Ferenc repülőtér felől Budapest felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört az autók eleje

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Záróvonalon keresztül visszafordult

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a sofőrnek a Market Centralt elhagyva olyan érzése támadt, hogy eltévedt, így amikor a GPS azt mondta, forduljon balra, félreértette, és még az Üllői úti elágazás előtt a záróvonalon visszafordult Vecsés felé.

Itt a vétkes autó

Érkezett az ételfutár

Sajnos mindezt nem csak szabálytalanul, de figyelmetlenül is tette, mivel Budapest felől épp akkor ért oda egy ételfutár hölgy egy Skoda volánja mögött.

Ebben a Skodában halt meg a hölgy

Óriási karambol

A futárnak fékezni sem volt ideje, nagy erővel a Caddy elejének csapódott, majd megpördült az úttesten. A Skodában a légzsák nem nyílt ki, lehetséges, hogy a futár nem használta a biztonsági övét, emiatt a vétlen sofőr a kormánynak csapódott, a bal első ülés pedig kiszakadt az ütközéstől, így a hölgy a szélvédő és az ülés közé, a kormányhoz szorult.

Drámai ütközés volt

Meghalt a vétlen nő

A fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították őt a roncsból, de sajnos már nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette.

Roncsok a helyszínen

A vétkes alig sérült meg

A Volkswagen kisbuszból mindenki ki tudott szállni, a sofőr könnyebben sérült, az utasok nem sérültek meg. A baleset miatt a 4-es főút az Üllői út és a vecsési elágazás között órákra le volt zárva. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK