Halálos baleset történt Diósdon. A helyszínről származó információk szerint egy markolót akartak leemelni a kamionról, ekkor vesztette életét a 38 éves férfi.

38 éves férfi az áldozat

Egy 38 éves férfi vesztette életét a Diósdon történt munkahelyi balesetben – számolt be róla az ÉrdMost.hu. Az esetet közigazgatási eljárásban vizsgálja az Érdi Rendőrkapitányság, de a munkaügyi hatóság szakemberei is vizsgálódnak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Végzetes baleset

Nem hivatalos információk szerint egy markolót próbálták megemelni az azt szállító járműről, és a lecsapódó rámpa okozta a végzetes balesetet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Traktorral gázolt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos baleset gondatlan okozása miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen, aki tavaly nyáron egy gabonatárolóban pótkocsis traktorjával halálra gázolta munkatársát.

Gabonát tároltak be

A 48 éves férfi és munkatársa tavaly nyáron a gősfai gabonatárolóban a közeli termőföldekről mezőgazdasági vontatóval beszállított gabonát tárolta be. 

Megegyeztek a munkáról

Miután a vádlott, traktorával hátramenetben ürítette a szállítmányát, kiszállt a járműből, és megegyezett a kollégájával, hogy ha végeztek a betárolással, a sértett fogja majd rakodógéppel összetolni a csarnokban leöntött gabonát.

Jelezte, hogy elindulhat

A férfi ezt követően visszaült a járműbe, hogy kiálljon a csarnokból, és a traktor mögött álló munkatársa is jelezte, hogy elindulhat.

Hátramenetbe kapcsolt

A könnyebb kihajtás érdekében ekkor a vádlott először hátramenetbe kapcsolt, de közben nem győződött meg a mögötte álló kollégája pontos helyzetéről, akin emiatt átgázolt a járműszerelvény pótkocsijával.

A helyszínen életét vesztette

Az áldozat súlyos koponya- és gerincsérüléseket szenvedett és a helyszínen életét vesztette.

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen, indítványozva felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, valamint a járművezetéstől való eltiltást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: erdmost.hu