Halálos közúti közlekedési baleset történt vasárnap este Dunaújvárosban, ahol egy BMW oszlopnak csapódott. Ketten meghaltak. Közben megérkeztek a legfrissebb reggeli közlekedési hírek is: óriási a torlódás az M3-as autópályán, az M0-áson és a 10-es úton.

Oszlopnak csapódott a BMW

Vasárnap este 22 óra 30 perc körül Dunaújvárosban, a Papírgyári úton, ah eddig ismeretlen körülmények között egy oszlopnak csapódott egy BMW. A baleset során ketten életüket vesztették, további három személy megsérült. Az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szinte semmi sem maradt a BMW-ből

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Gyorshajtás

A rendőrségi közleményből ugyan nem derül ki, de a fotókat elnézve egész biztosan nagy sebességgel haladt a BMW. Az sem kizárt, hogy ivott vagy drogozott a sofőr, hiszen egy 5-ös BMW-vel nagyon gyorsan kell menni ahhoz, hogy egy villanyoszlop kettévágja a karosszériát.

Torlódás az M3-ason

Hétfő reggel több helyen is torlódik a forgalom az M3-as autópályán – közölte az Útinform. Az érintett autópályán baleset is történt. Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, Hatvan és Gödöllő között több szakaszon lassulás tapasztalható, az M0-tól befelé pedig araszol a kocsisor.

Baleset az M0-án

Az M0-ás autóút keleti szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, a Kistarcsai csomópont után korábban baleset történt. A 60-as km-nél a belső sávot lezárták. A torlódás közel 5 km-es.

Nagy a sor a 10-esen

Ahogy azt megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, a 10-es főút, Pilisvörösvári szakaszán burkolatjavítási munkát végeznek. Ma reggel 8 órával kezdődően a következő két héten a Budai út Bányatelep (Kodály Zoltán utca) és a vasúti aluljáró (Attila utca) között félpályás forgalomkorlátozás van érvényben, valamint várakozási tilalmat is bevezetnek. A teherforgalom a munkavégzés ideje alatt a 10-es főúton kell, hogy közlekedjen. Viszont az átmenő személyautó forgalom mind a két irányból a Pilisszentiván – Solymár, táblákkal jelzett útvonalon kerülhet. A munkálatok ideje alatt megnövekedett menetidőre számítsanak a térségben közlekedők. 

Karambol a 6-oson

A 6-os főúton, Bölcske térségében két személygépkocsi ütközött össze. A 97-es km-nél a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad. Az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél burkolatjavítási munkák miatt a Röszke felé vezető oldalon, a 67-es km-nél lévő le- és felhajtó ágat, illetve vele együtt a pihenőhelyet és a benzinkutat is lezárták. A javasolt terelőutat a következő csomópont felé jelölték ki, így az autósok és a tehergépjárművek a 74-es km-nél lévő Kecskemét centrum (észak) csomópontban tudnak visszafordulni Budapest felé, ahonnan már le lehet hajtani Lajosmizse felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Halálos autóbaleset Dunaújvárosnál – Forrás: Rendőrség