Robbanás történt egy lágymányosi társasházban, egy ember meghalt, statikus vizsgálja, hogy az épület egyáltalán lakható maradt-e. A mentésről videó is készült, ezt a cikkünk alján lehet megnézni.

Meghalt egy asszony

Halálos robbanás történt nagypéntek hajnalban egy 11. kerületi társasházban. Hat járművel húsz tűzoltó vonult a helyszínre. Egy asszony meghalt, vizsgálják a tűz okát. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Két lakás kiégett

A Kruspér utcai épület egyik harmadik emeleti, húsz négyzetméteres lakásában volt robbanás, ami kidöntött egy falat, így az ott keletkezett tűz átterjedt a mellette lévő lakásra is. Mindkét lakás teljes terjedelmében égett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Két ember megsérült

A tűzoltók az egyik lakásban a romok átkutatása közben egy mozgásában korlátozott idős nő holttestét találták meg. A tűzben két másik ember is megsérült, őket kórházba szállították.

Statkikus vizsgálja meg az épületet

Az oltás idejére ötven embernek kellett elhagynia a társasházat, számukra a katasztrófavédelem melegedőbuszt kért a helyszínre. Az épületet az áramszolgáltató, a két lakást a gázszolgáltató leválasztotta a hálózatról. A társasházat statikus fogja megvizsgálni, hogy lakható maradt-e. A tűz keletkezési körülményeit vizsgálják. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt az esetről készült videó

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból