Iszonyatos tömegbaleset történt szombat délután. Négy autó és egy motoros ütközött az 58-as számú főúton Pécs közelében, Szalánta és a pogányi reptér között. A tragédiában egy ember életét vesztette, többen megsérültek. Beszámolónk végén láthatják a megrázó helyszíni felvételeket.

Frontális ütközés

Szörnyű baleset történt szombaton délután az 58-as főúton. Az első hírek szerint egy furgon előzés közben frontálisan ütközött két szembejövő autóval, egy Renault-val és egy Audival. Egy Mercedes SUV a közvetlenül előtte történtek miatt vészfékezett, de egy motoros nem tartotta a követési távolságot és belecsapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elhunyt a vétlen sofőr

A durva baleset során többen súlyosan, illetve könnyebben megsérültek, a Renault Fluence vétlen sofőrje pedig a helyszínen életét vesztette.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Teljes lezárás

A pécsi és a siklósi hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult a helyszínre. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a mentés idejére.

„Nagyon nagy csattanás volt”

„Borzalmasan összetört az a Renault. Pedig légzsákok garmadája meg minden. Nagyon nagy csattanás volt, sajnálom az elhunyt sofőrt, Isten nyugosztalja. Borzasztó!” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán.

„Undorító”

„Undorító, ahogy az emberek be mernek ülni ittasan a gépkocsiba. Minden ártatlan sérültnek mielőbbi felépülést” – tette hozzá egy dühös kommentelő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Fotók: Facebook/ Németh Zoltán memo-car Kft.