Súlyos baleset történt az M5-ösön, szombaton, Városföld magasságában. Egy külföldi rendszámú kisbusz az érintett, kilencen utaztak benne, egy ember meghalt, a szemközti sávban négy autó ütközött. A helyszínre több mentőautó és két mentőhelikopter is érkezett.

Szalagkorlátnak csapódott

Információink szerint a belső szalagkorlátnak csapódott egy külföldi rendszámú kisbusz az M5-ös autópálya 98-as kilométere közelében, a Bács-Kiskun megyei Városföld térségében, a főváros felé vezető oldalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy ember meghalt

A járműben kilencen utaztak, úgy tudjuk egy ember meghalt, a többiek súlyosan megsérültek, életveszélyesen sérült utas is van így sajnos nőhet az áldozatok száma.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megingott a kisbusz

A szemtanúk elmondása szerint a baleset előtti pillanatokban a kisbusz megingott, ezért nekicsapódott az autópálya két sávját elválasztó korlátnak, majd felborult.

Átrepült a törmelék

A törmelékek átrepültek a sztráda másik oldalára, az ellentétes irányba vezető sávba, ahol ezt követően négy autó ütközött össze, hiszen megpróbáltak fékezni, de egymásba rohantak.

Gyorsan megérkeztek a tűzoltók

A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók gyorsan kiérkeztek, áramtalanították a járműveket, a műszaki mentésbe később a kecskeméti hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak.

Két mentőhelikopter is leszállt

A balesethez több mentő és két mentőhelikopter is érkezett. Az érintett szakaszon mindkét oldalon forgalmi akadály és torlódás alakult ki, ugyanis a pálya Szeged felé vezető oldalán, a belső sávba is törmelék került, ezért ott félpályán halad a forgalom. A főváros felé vezető oldalon a mentés idejére az utat lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset (nagyítható térkép)

Kiemelt kép: illusztráció