Meghalt egy ember Dunakeszin kedd reggel, miután elgázolta a váci vonat. A helyszínelés jelenleg is tart, emiatt késnek a vonatok.

Vonat gázolt egy embert

Halálos baleset történt Dunakeszin kedden reggel a János utcai gyalogos felüljáró és a Gyártelepi megálló között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Egy fiatal halt meg

Előzetes információk szerint egy fiatal a gázolás áldozata, akit egy vonat gázolt el – írja a Keszi Chennel.

A váci vonat gázolt

A MÁV azt írja, Kedd reggel a Nyugati pályaudvarról 7:45-kor Vácra indult S70-es vonat (2442) Dunakeszin elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette.

Halálos gázolás Dunakeszin

Helyszíni felvétel – Forrás: Keszi Channel

Változik a menetrend

A helyszínelés ideje alatt, várhatóan 11 óráig, Dunakeszi és Göd között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, a szobi vonalon 10-20 perccel megnő a menetidő.

Folyik a helyszínelés Dunakeszin

Helyszíni felvétel – Forrás: Keszi Channel

Sok ott a baleset

A Dunakeszi Gyártelep megállónál gyakoriak a vonatbalesetek. 2020 október 30-án is halálra gázolt egy embert az egyik szerelvény.

Megszólaltak a szemtanúk

A Facebookon egy helyi nő akkor azt írta, hogy 15 éves lánya a peronról nézte végig, ahogyan átsétál egy ember a síneken és éppen akkor érkezett a vonat.

Tilos a gyalogos közlekedés

A baleset helyszínén tilos a gyalogos közlekedés, ennek ellenére a helyiek mégis átmennek a síneken, pedig a közelben egy gyalogos felüljáró is van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Keszi Channel