Különös módon állt bosszút egy asszony a Pest megyei szállásadóján. Három éjszakából egyet lemondott, kérte vissza a pénzt, de nem kapta. Mérgében összetörte szállásadójánál az összes tányért. Rongálás miatt feljelentették, most lezárták a rendőrségen az ügyét.

80 tányért tört össze

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

3 helyett 2 éjszaka

A három éjszakát kettőre apasztotta, majd jelezte albertirsai szállásadójának, hogy kéri vissza a különböztet. A tulaj először beleegyezett, majd többszöri noszogatás után sem történt semmi, ami egyre inkább bosszantotta a nőt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bezárta a biciklit

Végül kettejük nézeteltérése 2022. május 3-án délelőttre odáig fajult, hogy a nő szobájába zárta a tulajdonos kerékpárját és közölte, addig nem adja vissza, amíg meg nem kapja pénzét.

Elpattant a cérna

A férfi nem engedett, hajlandóságot sem mutatott a vita rendezésére, a nőnél – elmondása szerint – ekkor pattant el a cérna.

Földhöz vágott tányérok

Elégedetlenségének és dühének látványosabban adott hangot, tányérokat kezdett földhöz vagdosni. Ripityára törte az udvaron, majd miután célját nem érte el, a raktárban folytatta.

87 ezres kár

Mire végzett, egy halom szemét lett 80 tányérból, 6 üvegpohárból és 10 csészéből. A kárt 87.100 forintban jelölte meg a tulajdonos.

Haza akart menni

Az asszony nem vitatta tettét, ám azt tagadta, hogy bűncselekményt követett el. Állítása szerint nem a károkozás volt a célja, hanem az, valamilyen formában rákényszerítse szállásadóját járandósága visszafizetésére, mert anélkül nem tudott volna hazautazni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört tányérok a helyszínen

Forrás: Rendőrség

Kiemelt kép: Összetört tányérok – Forrás: Police.hu