Kedd délután egy hármas karambol következtében a tetejére borult egy Mercedes A180 a 11. kerületi Egér úton.

Így történt a baleset

A balesetet okozó gépjármű az Andor utca felől érkezett, majd a vasúti aluljáróból felfelé, a jobbra ívelő kanyarban átsodródott a belső sávba, ahol a Bazsalikom utcába kanyarodásra váró autók álltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni fotó

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Súlyosan megsérült a sofőr

A Mercedes a leghátul várakozó Fiat Freemont jobb hátuljába rohant, majd a középső sávban a tetejére borult, miközben a Fiat az előtte álló Volvo XC70 hátuljának koccant. A Mercedest vezető idős hölgy használta a biztonsági övét, de így is súlyos sérülést, valószínűleg bordatörést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

Helyszíni fotó:

Nem sérültek meg

A másik két autóban utazók nem sérültek meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a tetejére borult Mercedest, majd a 60 tonna teherbírású Faun tűzoltódaru segítségével visszaborították a kerekeire.

Helyszíni fotó

Óriási torlódás

A környéken óriási torlódás alakult ki, mivel az M7-es felé a forgalom csak az Egér út külső sávjában haladhatott.ű

Helyszíni fotó

Itt történt a baleset

A Kékvillogó.hu hírportál írt írról, hogy az elsődleges információk alapján 2023. május 2-án 17 óra körül a 8-as számú főúton, Öskü külterületén egy személygépkocsi és egy lakóautó ütközött össze – közölte Nagy Judit rendőrségi szóvivő.

Megsérült a koponyája

A Delta Hírek információi szerint egy 82 éves Komárom – Esztergom vármegyei férfi autójával, eddig tisztázatlan körülmények között áttért a belső sávba, ahol az őt előző lakókocsival összeütközött. Úgy tudjuk a férfi koponyája sérült, a mentők kórházba szállították. A lakókocsi két utasa nem sérült meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.