Kedden késő este hármas karambol történt az Alagútnál, mely során egy Toyota pick-up az oldalára borult.

Rendőrök elől menekült

A baleset körülményei nem igazán nevezhetők átlagosnak, mivel a Toyota Hilux sofőrje a rendőrök elől próbált menekülni, eközben hajtott át nagy sebességgel a piros jelzésen, ráadásul a menekülés még a pesti oldalon kezdődött, azaz a fiatalember áthajtott a közúti (civil) forgalom elől lezárt Lánchídon, majd az Alagúton is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Átszáguldott a piroson

Ezután ért az Attila úti jelzőlámpás csomóponthoz, itt átszáguldott a piroson, csak éppen a Vérmező irányából akkor ért oda egy autómegosztós Skoda Citigo, amely a Toyota jobb oldalának ütközött.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Oldalára borult a pick-up

A pick-up megpördült, az oldalára borult, majd több métert csúszott, végül hátuljával a Krisztina körút felől érkező, a pirosnál álló Volkswagen kombi taxi elejének csapódott.

El akart bújni az autóban

A Toyota vezetője először az utastérben található hordozható lámpával belülről próbálta kitörni a szélvédőt, majd miután rájött, hogy ez nem fog működni, kitalálta, hogy inkább mégsem akarna kiszállni…

Megbilincselték a rendőrök

A rendőrök húzták ki őt az autóból, majd megbilincselték és további vizsgálatok céljából, illetve vérvételre kórházba szállították, mivel felmerült nála a tudatmódosító szer használata. Rendszám egyébként sem elöl, sem hátul nem volt a Toyotán, vagyis nem utólag szerelték le őket, tehát vélhetően nyomós oka volt annak, hogy nem akart a hatóságokkal társalogni.

A hármas karambol helyszíne

A hármas karambol helyszíne

A hármas karambol helyszíne

A hármas karambol helyszíne

A hármas karambol helyszíne

Nem sérültek meg a vétlen autósok

Szerencsére a baleset során sem a Skodát vezető férfi, sem a taxisofőr fiatalember nem sérült meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók két autót áramtalanítottak, a Hiluxot pedig csörlő segítségével autómentő állította a kerekeire. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK