Súlyos balesettel indult a nap: egy furgon és két személyautó ütközött össze az M3-as autópálya 46-os kilométerszelvényénél, Bag és Kerekharaszt között, a Hatvan felé vezető irányban.

Már dolgoznak a tűzoltók

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az aszódi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiszabadítottak egy utast

Az egység az egyik járműből kiszabadított egy utast, valamint megkezdte az áramtalanítást. A karambol miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Sok a bámészkodó”

„Nyíregyháza felé, kb. Bag-Kerekharaszt magasságában csúnya baleset van, teljes útzár volt most az imént, tűzoltók, rendőrök keresztben. A másik irányban meg a bámészkodás miatt rövid dugó volt” – írta egy szemtanú a Facebookon.

Leterelik a forgalmat

Az Útinform információi szerint egy kisteherautó szalagkorlátnak hajtott, majd annak további két autó ütközött. A 39-es jelű Bag, Aszód csomópontnál a pálya forgalmát kiterelik. A terelés előtt is már 1 km-es a torlódás. Visszatérni a pályára az 55-ös km-nél Hatvannál lehet.

Betonoszlopnak ütközött

A Budapestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy betonoszlopnak ütközött egy személyautó a 18. kerületben, az Üllői úton, az iparvasút közelében. 

Kidőlt az oszlop

Az ütközés következtében kidőlt az oszlop. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, és kórházba szállították a sofőrt. A baleset okait még vizsgálják.

 „Rosszul lett, felszaladt a padkára”

„Pont előttem történt, szerencsére sokan voltunk, aki azonnal próbált segíteni. A sofőr rosszul lett, ezért áttért a szemközti sávba, felszaladt a padkára és felborult. Elvileg komolyabb sérülést nem szenvedett, de a mentők bevitték a kórházba” – írta egy hozzászóló a Facebookon a történtek kapcsán.  

Szerencséje volt

„Ott jöttem el mellette, felborult, az oszlop megsérült, de szerencsére nem dőlt rá az autóra. Akkor még a mentők nem értek oda” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Megdobta az autót a padka

„A betonoszlop fent van a járda mellett, a padka dobta meg az autót, az oszlop pedig fogta az ütközést” – tette hozzá egy másik szemtanú.

Tragédia Cegléden

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy tragikus baleset történt hétfő este sötétedés után Pest vármegyében. Egy személyautó sofőrje nekiütközött hátulról egy lovaskocsinak Cegléd külterületén. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: M1-M0-M3 Autópálya Információ/Facebook