Húsvét hétfő éjjel szerencsés kimenetelű hármas karambol történt Kispesten, a Hunyadi utca és Nádasdy utca kereszteződésében, azaz a Hunyadi téren. 

Sárgán villogtak a lámpák

A késői időpont miatt a jelzőlámpák már sárgán villogtak, a Nádasdy utcán a Vas Gereben utca felől érkező Suzuki Swift sofőrje pedig elfelejtett megállni az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblánál és behajtott a kereszteződésbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört a Suzuki eleje

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Suzuki oldalába rohant

Sajnos a Hunyadi utcán az Ady Endre út felől ekkor ért oda egy Fiat Punto, amelynek vezetője erre nem számított és nagy erővel a Suzuki elejének jobb oldalába rohant. 

Kiszakadt a Puntó kereke

Busznak csapódott

A Punto lepattant a Suzukiról és a Nádasdy utcán a Pannónia út irányából éppen odaérkező, menetrend szerint közlekedő 194-es busz elejének csapódott, a Swift pedig az ütközés hatására visszakanyarodott a Nádasdy utcába, felhajtott a járdára és kidöntötte a jelzőlámpa tartóoszlopát. 

Az utasok nem tudtak továbbmenni a busszal

Kiérkeztek a mentők

Az autók vezetői el tudták hagyni a roncsokat saját erejükből, a Fiat sofőrjét a mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták, de végül nem kellett őt kórházba szállítani. 

A Fiatot elszállították

Szerencsére nem sérült meg senki

A Suzuki, illetve a busz vezetője, valamint a fedélzeten tartózkodó néhány utas nem sérült meg a balesetben. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították az autókat, majd a Suzukit egy mellékutcába tolták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.