Csütörtök reggel is nehéz a közlekedés a Budapest környéki utakon. Az M1-esen és az M2-esen baleset van, Csepelen csőtörés miatt lezárták a II. Rákóczi Ferenc utat.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Három jármű karambolozott az M1-es autópályán Budapest felé, a terelt szakaszon. Összeütközött egy teherautó, egy pickup és egy kisteherautó. A 29-es kilométernél a munkaterületen keresztül terelik a forgalmat, közel 2 km-es a torlódás.

Az M0-s autóút déli szektorán, a dunaharaszti terelésnél, az M1-es felé lassul a forgalom, de nem jelentős a torlódás. Az M5-ös irányába is jó tempójú a közlekedés.  A keleti szakaszon, az M2-es csomópontjánál is telítettek a sávok. A Megyeri-híd felé két km hosszan araszolnak a  járművek.   
Csepelen a II. Rákóczi Ferenc utat csőtörés miatt teljesen lezárták.  

M2-es autóúton is baleset történt. Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy kisteherautó a főváros felé vezető oldalán, a 39-es kilométernél.

Folyamatosan erősödik a forgalom a budapesti bevezető utakon. Az M1 és M7 közös bevezető szakaszán, az M3-ason Mogyoródnál és az M0-s autóúttól befelé, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell torlódásra számítani.

Kiemelt kép: illusztráció