Három autó és egy busz ütközött hétfő reggel a Ferihegyre vezető úton. Az út egy szakaszát lezárták, torlódásra kell számítani, a BKK járatai késve közlekednek. Közben demonstrálók akadályozzák a forgalmat az Erzsébet hídon. Rendőri intézkedés zajlik.

Baleset a Ferihegyre vezető úton

A rendelkezésre álló adatok alapján három autó és egy busz ütközött össze 2022. július 4-én 5 óra 55 perc körül Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Gyömrői út 180. szám magasságában. Az elsődleges információk alapján a baleset során négyen könnyebben megsérültek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az utat

Az elsődleges információk alapján négyen könnyebben sérültek. A műszaki mentés miatt a Ferihegyi repülőtérre vezető utat a Csongor utca és a Csaba utca közötti szakaszon lezárták.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Lassabban haladnak a BKK járművei

„Baleset nehezíti a közlekedést a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton a Csévéző utca közelében. A forgalom egy sávban váltakozva halad. A 98-as, a 98E, a 193E, a 217-es, a 217E, a 200E, a 282E és a 284E autóbusz megnövekedett menetidővel közlekedik” – írja a BKK Info.

Demonstárció az Erzsébet hídon

Hétfő reggel 8 óra körül bejelentés érkezett a BRFK központjába, hogy néhányan kocsikkal és egy molinóval keresztbe állva akadályozza a forgalmat az Erzsébet hídon. A rendőrök igazoltatják a csoport tagjait, és a gyülekezési jogról szóló 2018. évi LV. törvény rendelkezéseinek megsértése, valamint közlekedési szabálysértés miatt indítanak eljárást. Az intézkedés folyamatban van.

Lezárták a hidat

Demonstráció miatt lezárták az Erzsébet hidat Budára, Pest felé a buszsávban halad a forgalom. A 7-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Ferenciek tere M, a Március 15. tér és a Rudas Gyógyfürdő, az 5-ös és a 133E autóbusz a Ferenciek tere M és a Március 15. tér, a 8E, a 108E, a 110-es, a 110E és a 112-es autóbusz pedig a Ferenciek tere M, a Március 15. tér és a Döbrentei tér megállót.

Felborult egy autó a Rákóczi híd alatt

Összeütközött két autó a Rákóczi híd alatt hétfőn reggel. Az egyik autó felborult – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A baleset a Soroksári úton történt, az autók akadályozzák a forgalmat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Erzsébet híd – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu