Villamossal ütközött össze három autó a 9. kerületben, a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében.

Megálló felé ment

A villamos éppen a megálló felé ment, amikor nekiütközött egy a síneken álló mikrobusz hátsó kerekének.

A furgonos okozhatta

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítója is a helyszínen tartózkodik, úgy tudjuk a balesetet a fehér furgonos okozhatta.

Szabálytalankodás

A kisteherautó vélhetően szabálytalanul hajtott a villamos elé. A villamos amikor nekiütközött a kisbusznak megtolta azt, a teherautó pedig nekinyomódott az előtte álló autóknak.

Újra jár a villamos

A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani, de a BKK tájékoztatása szerint a villamosközlekedés 10 órakkor már helyreállt az érintett vonalon.

Nem sérült meg senki

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, úgy tudják, hogy a balesetben senki nem sérült meg.

Szinte mindig elsőbbsége van a villamosnak

A villamosközlekedés általában megbonyolítja a budapesti autósok életét, azonban ökölszabályként érdemes megjegyezni, hogy a villamosnak szinte minden közlekedési helyzetben elsőbbsége van, kivéve, ha tilos jelzést mutat neki a jelzőlámpa.

Fegyvert fogott a másik utasra

Gáz-riasztófegyverrel hadonászott egy férfi az 1-es villamoson október elején. A férfit nemsokkal az eset után elfogták a rendőrök. Az 53 éves férfi az 1-es villamoson hangosan hallgatta a zenét, ezért szólt rá az egyik utas hétfő délelőtt. A férfi ekkor övtáskájából elővette a fegyvert, hadonászott vele, majd ráfogta az őt csendre intő nőre. Az eset során senki nem sérült meg, a férfi a fegyverrel nem lőtt.

Magával vonszolta a villamos

Szeptemberben egy 37 éves budapesti férfi akart átmászni az éppen megállóban álló 1-es villamos szerelvényei között, de elesett, a jármű pedig elindult. A villamos a férfit másfél kilométeren keresztül húzta magával, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal életét vesztette.

Óriási balhé a villamoson

„A kis kur..d, meg az anyád!” üvöltötte egy nő a villamoson, majd a férfi bepöccent és nekiesett a nőnek. Megrángattak egy fehér ruhás nőt is, majd érkezett egy fekete ruhás férfi, aki bunyózni kezdett az első férfivel. Fojtogatták egymást, az utasok menekültek és megállították volna a villamost. Az esetről videó is készült ezt ide kattintva lehet megnézni!

Fotók: A baleset helyszínén készült képek: Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián