Pünkösd hétfő estefelé a ferihegyi gyorsforgalmin három autó ütközött a 18. kerületben a Szinnyei Merse Pál utca melletti szakaszon. A város felé két sávon áll a forgalom, kifelé viszont egy sávon lehet haladni. Alig két hete tragikus baleset volt a gyorsforgalmin.

Három autó ütközött

A baleset hétfő este 19 óra előtt történt. Három autó ütközött a 18. kerületi szakaszon a Szinyei Merse Pál utca melletti részen.

Összetört a BMW

Forrás: Baleset-info.hu

A reptéri tűzoltók is megérkeztek

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik autó villanyoszlopnak ütközött, a helyszínre a repréri tűzoltókat is riasztották.

Nagy a torlódás

A fővárosba vezető oldalon két sávon, a kifelé vezető oldalon egy sávon van forgalmi akadály a baleset miatt.

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmin

Letartóztatta a bíróság a május elején a Ferihegyi repülőtérre vezető úton halálos balesetet okozó férfit – tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék a sajtót. Kiderült, hogy a férfinek nincs jogosítványa és drogot találtak a baleset után a szervezetében. Egy ember meghalt a felelőtlensége miatt.

A halálos baleset helyszínén készült fotó

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Jogsi nélkül száguldozott

A közlemény szerint a férfi érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett a Ferihegyi repülőtérre vezető úton Budapest irányába. Sávváltás során nekiütközött egy vele azonos irányba haladó terepjárónak, majd átsodródott a szemben haladó sávba, ahol két másik autóval karambolozott. A férfi a balesetet után a “tőle elvárható segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül” elhagyta a helyszínt. Nem győződött meg arról sem, hogy a balesetben megsérült-e valaki.

Mentőhelikopter is leszált a gyorsforgalmin

Forrás: Facebook/OMSZ

Egy ember meghalt, többen megsérültek

A gyanúsított vezette gépkocsi utasa a helyszínen meghalt. A többi autó vezetője és utasa közül egy súlyos, három – köztük egy gyermek – könnyebb sérüléseket szenvedett, valamint jelentős anyagi kár keletkezett. Amikor a férfit elfogták, a kábítószergyorsteszt amfetamin jelenlétét mutatta ki a szervezetében – tették hozzá. A helyszínről elmenekült férfit a hatóság korábbi nyilvántartási adatok és kamerafelvételek alapján tudta azonosítani.

Kieemlt kép: A gyorsforgalmin pünkösd hétfőn történt baleset fotója – Forrás: Baleset-info.hu