Szilágyi Piroska közel 3 hónappal ezelőtt tűnt el Esztergomban. A 63 éves asszony a rendőrség honlapján közzétett információk szerint január 24-én tűnt el, azóta pedig semmijen életjelet nem adott magáról. Az egyik lánya, Szilvia, most új információt osztott meg édesanyjáról.

Budaörsön látták az eltűnt nőt

A budaörsi lakótelepen látták azt az asszonyt, aki közel 3 hónapja tűnt el Esztergomból. Szilágyi Piroska lánya Facebook bejegyzésében azt írja: „Kaptam infót a lakótelepen látták Anyukámat (Szilágyi Piroska) akit január óta keresek! Tegnap három üzletben is megerősítették fényképről hogy látták őt! Ha bárki bármit tud jelezzen nekem. A rendőrségnek szóltam nagyon segítőkész csapat van nálatok, este azonnal indultak keresni”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Minden követ megmozgat a család

Piroska lánya, Szilvia már korábban is beszélt arról, hogy keresik az édesanyját, Minden követ megmozgatnak és bármilyen segítség hasznos lehet a számukra, korábban már kutyákkal is keresték az idős nőt.  

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy lápos helyre vitte a kutya

Az egyik keresőkutya felvette a hölgy lakásától a szagot és mintegy négy kilométeren keresztül irányt mutatott, viszont egy lápos-mocsaras területnél megakadtak és a körülmények miatt nem tudtak tovább menni. Ezt követően pedig a drónos keresés sem hozott sikert. 

Semmi nem vezet eredményre

„Sajnos az elmúlt két hétben semmi nem vezetett eredményre anyu eltűnésével kapcsolatban! Kerestük kutyákkal, drónnal! Úgy gondolom, most már mindenhol kerestük, ahol lehet! Kérem, mindenkinek ossza… Hátha ad valamilyen életjelet! Ha bárki tud a hollétéről, segítsen!” – írta akkor az asszony lánya a közösségi oldalon.

Zavart lehet az asszony

A 63 éves Szilágyi Piroska pszichésen zavart, orvosi kezelés alatt áll és téveszméi vannak, ráadásul az öngyilkossági hajlam sem kizárható nála. Az asszony egyébként Esztergomból, a Szalézi utcai otthonából január 24-én 11 és 13 óra között távozott ismeretlen helyre, azóta nem adott életjelet magáról – írta a Kékvillogó.hu.

Bujkálhat

Szilvia arról is beszélt, hogy az édesanyja korábban Tatabányán élt, ahol összetűzésbe keveredett a lakótársaival. Ezt követően a hatóság gyámság alá helyezési eljárást indított az asszonnyal szemben, éppen ezért nem kizárható, hogy ez elől bujkálhat az idős asszony.

Alaptalanok az asszony félelmei

A lánya szerint azonban Piroska félelme teljesen alaptalan, hiszen amennyiben szükséges, úgy lányai elvállalnák a gyámságot, ez pedig semmiféle negatív hatással nem lenne rá nézve.

Nagyon várják haza

Lánya úgy gondolja, hogy édesanyjának lehet olyan internetes ismerőse, aki bújtatja, elszállásolja. Lányai azonban nagyon aggódnak érte, várják haza és minden megtesznek annak érdekében, hogy előkerüljön.

Látnokhoz is fordult

Szilvia még látókhoz is fordult, hogy segítsenek felkutatni az anyukáját. „Sok látóval beszéltem, mind mást mond sajnos, így sem akadtam a nyomára! Igazából a várakozás a legrosszabb. Nagyon nehéz kibírni” – mondja aggódva. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: Szilágyi Piroska – Forrás: police.hu