Háromra nőtt az éjjeli bócsai tömegszerencsétlenség áldozatainak száma. Az egyik súlyos sérült ugyanis a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Súlyos baleset Bócsánál

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, péntek hajnalban súlyos baleset történt a Bács-Kiskun megyei Bócsán. Az elsődleges információk szerint két ember halt meg, 9-en pedig megsérültek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

15 embert akart átcsempészni

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy grúz férfi akart tizenöt illegális migránst átcsempészni a határon kocsival, de Bócsa közelében összeütközött egy másik kocsival.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Igazoltatni akarták

A rendőrök éjjel kettő körül Tázlár belterületén akartak igazoltatni egy Hyundai-t, ám a sofőr megállás nélkül, nagy sebességgel továbbhajtott. A jelenlegi adatok alapján az autót vezető férfi az 54-es út kereszteződéséhez érve sem lassított, és úgy akart kikanyarodni a főútra, hogy nem biztosított elsőbbséget a védett úton Kecskemét felé haladó Mercedesnek, ezért összeütköztek.

Az árokba borult

A járőr a helyszínre érve a járműveket már az árokba borulva találta, amelyek a baleset következtében kigyulladtak. A 15 migránst szállító Hyundai grúz sofőrjét a helyszínen elfogták.

Ebben az autóban utaztak az illegális bevándorlók

Bócsa, 2022. augusztus 5. Összetört autó az 54-es fõút mellett Bócsa külterületén, miután egy másik gépkocsival ütközött 2022. augusztus 5-én. A rendõrség közlése szerint az autó – amelyet valószínûleg egy embercsempész vezetett, aki migránsokat szállított – kigyulladt. A jármûben utazók közül ketten az életüket vesztették, és legalább kilencen megsebesültek. MTI/Donka Ferenc

Hárman meghaltak

A határsértők közül ketten a helyszínen bennégtek a járműben. A két kocsiban utazók közül tizenkét főt vittek kórházba szállítottak, közülük egy határsértő szintén meghalt. Négyen úszták meg sérülés nélkül a tragédiát.

Eljárás indult a sofőr ellen

A grúz sofőr ellen embercsempészés bűntette és halálos tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset gondatlan okozása bűntette miatt indítottak nyomozást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: MTI/Donka Ferenc