Megtámadtak az agglomerációban egy képviselőjelöltet, dulakodás közben pedig hadba is rúgták. Az esetről a pátyi Fidesz szervezete írt a Facebookon vasárnap este.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

“Megtámadták az egyik női képviselőjelöltünket. Széttépték a szórólapokat és dulakodás közben hasba is rúgták őt. Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet.
Ami a legfelháborítóbb, hogy a támadót az egyik polgármesterjelölt még biztatta is”- ez a bejegyzés jelent meg vasárnap este a pátyi Fidesz Facebook oldalán.

A párt közlemény nem említi sem a helyszínt, sem azt, hogy ki az a bizonyos képviselőjelölt és még azt sem, hogy ki a támadó, és melyik polgármester-jelölt bíztatta az állítólagos elkövetőt. A hozzászólók, konkrétumok hiányában, először kételkedve fogadták a hírt.

Az alábbi kép bal alsó sarkában látható Sebestyén Hajnalka, a Fidesz helyi képviselőjelöltje, Facebook posztjában hétfőn megerősítette a hírt. Azt írta, őt támadták meg vasárnap 10:40-kor a pátyi CBA parkolójában. Mint írja: a té”rfigyelő kamera mindent rögzített, a tettest előállítottak, a tanukat kihallgatták, az eljárás folyamatban van.” A posztjából nem derül ki, ki volt a támadója.

Kerestük a Fidesz Pátyi Szervezetét és Sebestyén Hajnalkát is. Egyelőre nem reagáltak. Amint válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Kiemelt kép: Páty, forrás: BudaPestkörnyéke.hu