Az év nagy részében meleg van, a napsugarak már áprilisban is átmelegítik az autókat. Egyre fontosabb az autók és az épületek belső hőmérsékletének csökkentése. Akinek autója van, fontosnak tartja azt is, hogy utazás közben, a kényelem mellett biztonságban is érezze magát és utasait. Lényeges számára autó tulajdonosként a karosszéria épségének megőrzése is. Mindezekre egy kiváló lehetőség és segítség a különböző igényeket kiszolgáló üvegfóliák alkalmazása.

Épületfóliák hő és fényvédelemre, biztonsági fóliák sérülések elkerülésére

A fólia az egész épületben egyenletes hőmérsékletet tesz lehetővé, nyáron kizárja a hőséget, télen bent tartja a meleget, csökkentve az épületen belüli energia-és légkondicionálási költségeket.

Az üvegfelületeken át érkező fény szűrésével ragyogásvédelmet nyújt, valamint magas fokú védelmet az UV-sugárzás ellen, ami egyrészt ártalmas lehet az egészségre, és ingóságainkat is károsíthatja, kifakíthatja.

Az ablakfóliák törés esetében egyben tartják az üvegtáblát, nem szóródnak szét a sérülést okozó szilánkok. Alkalmazhatóak belátásvédelemre is. Az üvegfólia javíthatja, megszépítheti az ingatlan külső megjelenését.

Raktárépület fóliázása – Forrás: folias.hu

Nagyobb üvegfelületek, üvegrendszerek esetén a beltéri üvegfóliák helyett alkalmazott kültéri üvegfóliák a napsugárzást még azelőtt kiszűrik, hogy az, az üvegfelületet elérné.

A biztonsági fólia üvegre felszerelve, annak védelmi szintjét a MABISZ által meghatározott, részleges mechanikai védelmi szintre emeli, így a rács kiváltására alkalmassá teszi azt.

Üvegtörés esetén megvéd a szilánkos törés jelentette veszélytől. Egy hirtelen mechanikai behatás esetén az üveget a fólia egyben tartja, az üvegszilánkok a fóliához ragasztva maradnak.

Kaphatók színtelen, színezett és hővédő változatban. A víztiszta biztonsági fólia torzításmenetes bevonatot képez az üvegen, UV védelemmel kombinálva. A színezett vagy tükröződő biztonsági fóliák csökkentik a vakító és égető napsütést, nagymértékben megakadályozzák a beláthatóságot.

Autóüveg fóliák alkalmazása hővédelem, dizájn és a biztonság érdekében. Költséghatékony típusoktól a csúcstechnológiával készült autófóliákig.

A SkyFol autófóliák használatával az autóban csökkenthető a perzselő napsütés, ezáltal a klíma is hatékonyabban képes ellátni a feladatát. Az utasok nincsenek kitéve a káros UV sugárzás veszélyeinek.

A műszerfal és a kárpit nem repedezik és nem fakul ki. Baleset esetén az üvegszilánkok nem repülnek szét. A fóliák különleges fémezéssel készülnek, emiatt magasfokú hővédelmet biztosítanak. 35 fajta színben és árnyalatban. Növelhetik a gépjármű esztétikai megjelenését, utazási komfortját, az utasok és a sofőr biztonságát.

A Paint Gard karosszéria-védő fólia

A tökéletesen átlátszó, karosszériavédő fólia jellemzője, a kiemelkedő ellenállóképesség az extrém hőmérsékleti körülményekkel, az UV sugárzással és a kőfelverődésekkel szemben.

Megvédi az autót a felpattanó kavicsoktól, faágak karcolásától, vagy akár a koccanások által okozott horzsolásoktól. A fólia átlátszó, nyúlékony, átengedi az UV sugarakat, hogy a lefóliázott felület az autó többi részéhez hasonlóan tudjon fakulni. A fóliázott felület polírozható, waxolható, nem sárgul, nem repedezik meg.

A különböző igényekre, különböző üvegfólia alkalmazható. Épületfólia, biztonsági fólia, autófólia kivitelezés, további információk: www.folias.hu

Telefon: 06 20 41 41 906, e-mail: [email protected], cím: 1222 Budapest Kelenvölgyi út 25.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amelyet a forgalmas napokon már 600 ezren olvasnak akkor kattintson ide!