Többször megszúrta feleségét a Pest megyei férfi. A nőt életveszélyes állapotba vitték kórházba. A férj azt mondta, annyira részeg volt, nem emlékszik semmire.

Megszúrta a feleségét

Életveszélyesen megszurkálta a feleségét egy 53 éves férfi részegen Úriban. A 36 éves nő a szomszédaitól kért segítséget hétfőn este, miután kétszer hasba, kétszer fejen szúrta a férje. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életveszélyes állapotban vitték kórházba

A szomszédok mentőt és rendőrt hívtak, miközben megkezdték a fiatal nő erős vérzésének ellátását. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az áldozatot a mentők szúrt hasi és vágott fejsérüléseket szenvedve, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Megtalálták a kést

Az 53 éves férfit két órával később már a kihallgató helyiségben faggatták. A ház udvarán megtalálták és lefoglalták a támadáshoz használt, 13 centiméter pengehosszúságú, kék nyelű kést.

A mosdó is véres volt a szurkálás után

Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu

Panaszt tette a férj

A férj tagadta a bűnösségét és panaszt tett a gyanúsítás ellen, majd néhány mondatban vázolta aznapi emlékeit.

Pálinkát és sört ivott

A férfi azt mondta, hogy szokásához híven napközben elidőzött a helyi kocsmában, pálinkát és kísérőként 8-10 sört biztosan legurított a torkán.

Találkozott ismerősével

Állítása szerint még az ivóba menet összetalálkozott egy ismerősével, akivel hat keserűvel ünnepelték a nagy találkozást.

Szinte semmire sem emlékszik

Elmondása szerint emlékei halványak, a „hazafelé tolja a biciklit” és a „kórházi vérvételnél tér magához” közötti időszakot nem tudta felidézni.

Szerinte jó házasságban éltek

Sok mindent nem értett, mert elmondása szerint feleségével normális kapcsolatban élnek, veszekedések és problémák nélkül.

Őrizetbe vették

A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság Vizsgálati Osztálya őrizetbe vette az emberölési kísérlettel gyanúsított férfit, és kezdeményezte a letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció