Összeütközött két személyautó Budapest 16. kerületében, a Rákosi út és a József utca kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egyik gépjárműbe beszorult egy utas, őt a tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett emelték ki az autóból, közölte a Katasztrófavédelem.

Az oldalára borult

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki lapunknak elmondta, szombaton korán reggel Chevrolet Spark és Ford Fusion ütközött a 16. kerületi Rákosi út és József utca kereszteződésében, melynek következtében a Chevrolet az oldalára borult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Helyszíni felvétel:

Behajtott a kereszteződésbe

A Ford a Rákosi úton a Szlovák út felől érkezett, majd a sofőr állítása szerint zöld jelzésen behaladt a kereszteződésbe. Ekkor ért oda a Chevrolet a Veres Péter út felől, amely a Ford jobb oldalának hajtott, majd járdára sodródott és az oldalára borult.

Fotó a helyszínről:

Beszorult a kocsiba

Az autót vezető idős hölgy beszorult a roncsba, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók a szélvédő kivágásával tudták szorult helyzetéből kiszabadítani. Szerencse csak könnyebben sérült, de kórházba szállították a mentők.

Helyszíni felvétel:

A felelősség kérdése

A rendőrök tudtak vele kommunikálni, ám elmondása szerint ő is zöld jelzésen haladt át, így a felelősség kérdését majd a szakértői vizsgálat fogja kideríteni. A Ford sofőrje sértetlenül úszta meg az ütközést. A Sparkot végül a fővárosi tűzoltók borították vissza a kerekeire. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: GK