Péntek délután szerencsés kimenetelű baleset történt a 405-ös főúton Újhartyán közelében. Egy Skoda Octavia és egy Toyota Yaris ütközött össze egymással. A Skodában három férfi utazott, a Toyotában pedig csak a sofőr hölgy, oldal- illetve elülső légzsákok a karambol pillanatában ki is robbantak. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült fotókat.

Át akart hajtani

Pénteken nem sokkal dél után szerencsés kimenetelű baleset történt a 405-ös főúton Újhartyán közelében. Egy Skoda Octavia az újhartyáni ipari park felől, egy étterem parkolójából haladt a főút felé, majd az M5-ös autópálya Budapestre vezető oldalára akart áthajtani. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jobbról érkezett egy Yaris

Az autót vezető férfi nem volt elég figyelmes, elképzelhető, hogy balról, Újhartyán irányából épp nem érkezett jármű, ezért gyorsan kihasználva az alkalmat keresztül hajtott a 405-ösön, azonban jobbról, Nyáregyháza felől egy Toyota Yaris közeledett, amely egyenesen, az M5-ös feletti felüljáróra (Újhartyán felé) szándékozott tovább haladni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kirobbantak a légzsákok

A Yarist vezető hölgy már nem tudott időben lefékezni és az Octavia jobb oldalának csapódott. A Skodában három férfi utazott, a Toyotában pedig csak a sofőr hölgy, szerencsére mind a négyen használták a biztonsági övüket, az oldal- illetve elülső légzsákok a karambol pillanatában ki is robbantak, ennek köszönhetően személyi sérülés nem történt.

Összetört autók

A balesethez a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az összetört autókat. A helyszínre érkeztek a mentők is, de végül senkit sem kellett kórházba szállítaniuk. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Bakos Autómentés, www.bakosautomentes.hu