A rendőrök, tűzoltók és katasztrófavédők azonnal a helyszínre siettek, 30 embert kellett kimenekíteni.

Délutáni pánik

Szirénák zaja zengte be a Belváros egyik luxusszállodájának környékét ma délután, ugyanis tűz ütött ki az épületben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mi történt?

A szálloda garázsában csaptak fel a lángok, a Bors információi szerint az épület garázsában három kocsi és egy kisbusz gyulladt ki.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Menekülni kellett

Személyi sérülés nem történt szerencsére, de 30 embert kellett biztonsági okokból kimenekíteni az épületből, amíg a szakemberek az oltást végezték.

Szúrós levegő

A károkról egyelőre nincs hír, annyi biztos, hogy rengeteg füst került a garázsba, így minden bizonnyal annak még egy ideig zárva kell tartani.

Újra a régi

A tűz okának keletkezéséről egyelőre nincsenek információk, annyi biztos, hogy nemrégiben feloldották a zárást a Petőfi Sándor utcában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták a környéket

Megjött az első tűzoltó autó

A rendőrök is megérkeztek

Kiemelt kép, kép: Gombkötő Krisztián