Padkának ütközött, majd felborult egy gépkocsi a 21. kerületi Weiss Manfréd útnál. A járműben ketten utaztak.

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, valamint mentők érkeztek a helyszínre. A baleset a HÉV közlekedésében forgalmi korlátozást okozott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy sebességgel haladt

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának információi szerint a jármű Csepel felé haladt, amikor nagy sebességgel előzött több autót a belső sávban.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Fotó a helyszínről:

Nekiment a padkának

Valamiért beszitált a Renault, kivágódott a külső sávba, nekiment a padkának, ami megdobta, felborult, kettétört egy fát, majd a HÉV sínekre borult, vissza a kerekeire.

Tűzoltók a helyszínen

A fa lombos része beszorult a jármű alá, a tűzoltók szabadították ki alóla.

A sínekre borult

Egy gyermek is utazott az autóban

Úgy tudjuk, hogy a sofőr és a gyermek utas ki tudott szállni magától, de mindkettőt kórházba szállították.

Helyszíni felvétel:

Pótlóbuszok jártak

Információink szerint másfél órán át a H7 pótlóbuszok meghosszabbított útvonalon, Csepel Szent Imre térig közlekedtek, eközben a Weiss Manfréd út kifelé le volt zárva, a befelé haladó külső sávon váltakozva haladt a forgalom, rendőri irányítással, mostanra azonban újraindult a forgalom az érintett útszakaszon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső képek: Helyszíni felvételek – Forrás: Gombkötő Krisztián – BudapestKörnyéke.hu