Át akart menni az utca túloldalára, de nem vette észre az érkező teherautót az asszony. A jármű elütötte, a néni koponyája az aszfaltnak csapódott csaknem fél órát küzdöttek a mentők az életéért, a sofőr megrendülten figyelte az eseményeket.

Át akart menni az úton

Idős hölgy gyalogolt az 5. kerületi Balaton utca bal oldalán a Nagy Ignác utca irányába kedd délután. A Szemere utcához érve át akart sétalni a túloldalra – itt ugyan nincs kijelölt gyalogátkelő, mint az utca jobb oldalán, ám az úttest ilyenkor a járda meghosszabbításaként funkcionál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan megérkeztek a mentők

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elsodorta az asszonyt

Szintén a Balaton utcából egy platós kisteherautó szeretett volna a Szemere utcára balra, a Körút felé kikanyarodni, sajnos az idős hölgy valószínűleg a tehergépkocsi holtterébe került, a sofőr nem észlelte, hogy valaki át akar menni az utcán, így kis sebességgel ugyan, de elsodorta a járókelőt.

Ez a teherautó ütötte el az asszonyt

Beütötte a fejét

Az asszony a földre zuhanva beütötte a fejét, de az adrenalin hatására fel akart kelni és tovább haladni, szerencsére a szemtanúk nem engedték.

Rendőrök biztosították a közlekedést

Koponyasérülés

Súlyos koponyasérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai sokáig, legalább fél óráig stabilizálták az állapotát, majd légútbiztosítás mellett szirénázva szállították kórházba.

Mindent bevetettek a mentők

Megrendült a sofőr

A kisteherautó vezetője ezalatt láthatóan megrendülten figyelte a küzdelmet a hölgy életéért, amely végül sikerrel járt.

Óriási torlódás

A mentés idejére a 15-ös és 115-ös buszok a Gyöngyösi utca felé terelve közlekedtek, kimaradt a Markó utcai megálló. A baleset óriási torlódást és káoszt okozott a környéken, az összes környező utcában, hosszú kocsisorok araszoltak a Szent István körút felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK