A szomszédoknak a nádudvari eltűnése lett gyanús, a nyaralójában volt, márt hetekkel ezelőtt meghalt.

Eltűnt férfit kerestek

A Haon írta meg, hogy valósággal ellepték a rendőrök és a mentősök szerda délelőtt a Keleti-főcsatorna nádudvari szakaszát. Bejelentés alapján egy eltűnt férfit kerestek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Körbekerítették a házat

A zsaruk rendőrségi szalaggal vonták körül az egyik nyaralót, méghozzá tragikus okok miatt: a hétvégi házban egy holttestet találtak.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy hónapja nem látták

A rendőrség azért vonult a helyszínre, mert a szomszédai jelentették a férfi eltűnését. Állítólag már egy hónapja nem tudtak semmi róla.

Ezért tűnt fel az eltűnése

A szomszédok elmondása szerint a férfi korábban aktív életet élt. Életvitelszerűen élt a nyaralójában. Gyakran járt horgászni és sétált a településen is.

Egy jó ideje már sehol sem látták

„Gyakorta összefutottunk vele, kedvesen köszönt és mosolygott, máskor pedig csendben horgászgatott a parton. Megszokott látvány volt, először viszont fel sem tűnt senkinek, hogy elmaradt. Egy-két hét elteltével viszont már különös volt, akkor kezdett gyanakodni mindenki.” – mondta a Borsnak egy helybéli.

Egyedül élt a nyaralóban

„A szomszédainak lett különös, hogy nem bukkant fel, így kihívták a zsarukat, ők találták meg a házban Tibi holttestét. Még most is borsódzik a hátunk attól, hogy hetekig is bent feküdhetett” – tette hozzá egy másik ott lakó.

Nem történt idegenkezűség

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében nyomoz a férfi halálának ügyben, tehát az már bizonyos, hogy nem történt idegenkezűség. A helyieket nagyon megrázták a történtek, a férfit ugyanis, ha látásból, de sokan ismerték.

Megdöbbentek az ott élők

Azért, ha látásból is, de sokan ismerték őt, így nagyon lesújtott minket a halála, főleg, hogy annyi ideig feküdt ott bent. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen körülmények között ment el – szögezte le a helybeli férfi.

Nemrég Paks külterületén találtak holtestet

Ahogy kékvillogo.hu is megírta, a megindult bomlási folyamatokból megítélve feltehetően egy hat hónapja tűnt el az elhunyt személy, holttestét találták meg Paks külterületén pár nappal ezelőtt az Ürgemező nevet viselő területen.

Akkor sem történt bűncselekmény

Komlósiné Kiss Anett kifejtette, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a maradványokat az állatok hordták szét egy ötven méteres körben. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a rendőrség az esetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Police.hu