Baleset történt az M0-ás autóút szigetszentmiklósi felhajtójánál, hatalmas a torlódás. Az agglomeráció más irányából is nehéz megközelíteni a fővárost.

Az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé az 5-ös főút és Halásztelek között lassabb a haladás, 15-20 perc a menetidő többlet. Az ellenkező oldalon az M5-ös irányába már az Annahegyi pihenőhelytől megtorpan a forgalom, több, mint egy óra a menetidő növekedés.

A 19-es km-nél, a csepeli csomópontnál egy baleset lassítja le a járműveket, ez az oka a több km-es torlódásnak.

Az autóút keleti részén, ugyancsak az M5-ös felé a péceli és a maglódi kijárat között egy autó a védőkorlátnak csapódott. Az 51-es km-nél sávlezárás mellett engedik el a forgalmat, ez okozza a torlódást.

Torlódik a forgalom az M3-as autópályán Bag és Mogyoród között, és az M0-s autóúttól befelé is. A 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Maglód és Mende térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell lassulásra számítani!

Szintén lassú az előrejutás a 11-es főúton Leányfalunál, illetve Budakalásznál a főváros felé.

Nem járnak a vonatok Monor felé

A Budapest-Cegléd és a Budapest-Lajosmizse vonalon 10-15 perccel meghosszabbodik egyes vonatok menetideje. A Nyugati pályaudvar előtt lassul le a vonatforgalom, mert egy vágányszakaszon síntörés van. Emiatt a mai napon nem közlekedik a Nyugati pályaudvarról Monorra 8:08-kor, és a Monorról a Nyugati pályaudvarra 9:37-kor induló S50-es vonat.

Kiemelt kép: illusztráció