Baleset történt Kőbányán a Maglódi úton az Újhegyi úti kereszteződésnél. A balesetben megsérült egy kislány, őt kórházba vitték. Az autót vezető édesanya vélhetően nem vette észre a táblát és behajtott a kereszteződésbe. Sajnos rosszul tette.

Balesetveszélyes kereszteződés

Kőbánya talán leginkább balesetveszélyes kereszteződésében Audi kombival haladt egy anyuka kislányával a 10. kerületben a Maglódi úton a Felsőcsatári út felé, amikor az Újhegyi úti kereszteződést kezdte megközelíteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így nézett ki a két összecsattant autó

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nem vette figyelembe a táblát

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint lehetséges, hogy a kislány elvonta az anyuka figyelmét, de sajnos nem vette figyelembe a kihelyezett STOP táblát, valamint az előjelző felfestéseket, bordákat és behajtott a kereszteződésbe, ahol a Gyömrői út felől egy céges mikrobusz épp akkor ért oda.

Összeütköztek

A két jármű összeütközött, majd egymás mellé sodródva a középső járdaszigetnél álltak meg, közben más autóval nem ütköztek szerencsere.

Leszakadt a furgon eleje

Kórházba vitték a gyermeket

A 3 esztendős kislány ugyan szabályosan, gyerekülésben utazott, de az ütközés hatására megütötte a szemét, őt kórházba szállították a mentők, az édesanyja pedig ment vele – ő nem sérült meg.

Nem tűnik nagy ütközésnek, mégis kórház lett a vége

Nem mozdultak a járművek

A mikrobusz vezetőjének sem esett baja, de mindkét gépjármű mozgásképtelenné vált, autómentővel szállították el őket. A tömegközlekedésben nem okozott fennakadást az ütközés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián