Egy Fordot vezető figyelmetlen sofőr három autót és hat embert intézett el szerdán Vecsésnél. Rosszkor akart balra kanyarodni, nekiment egy Audinak, az pedig egy Mercedesnek csapódott. Akik nem voltak bekötve kifejelték az ablakot, a balesetben két gyermek is megsérült.

Audi előtt akart bekanyarodni, nem sikerült

Egy Ford Focus haladt a 4-es főúton Vecsésről Üllő irányába. Információink szerint az ecseri elágazáshoz közelítve hölgy vezetője besorolt a balra kanyarodó belső sávba, hogy Ecser felé elhagyja a főutat. Valószínűleg úgy gondolta, hogy a szemből, Üllő felől érkező Audi előtt még be tud fordulni, de ez nem sikerült neki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört az Audi eleje

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mercedesnek csapódott az Audi

Az Audi a Ford jobb hátsó kerekének rohant. Az ütközés hatására a Ford keresztbe fordult a 4-es főúton, az Audi pedig áttért a menetirány szerinti bal oldalra és szemből, nagy erővel a Ford mögött közlekedő Mercedes GLB elejébe csapódott, amitől mindkét jármű megpördült.

Leszakadt a Mercedes eleje, de megvédte az utasait

Kifejelték a szélvédőt

A karambol során sokan megsérültek: az Audi négy utasából hárman, közülük a sofőr férfi és a mellette ülő utas nem használta a biztonsági övét, ezért mindketten kifejelték a szélvédőt.

Sokan voltak érintettek a balesetben

Két kisbaba is megsérült

A Mercedes vezetője is megsérült, valamint a mögötte utazó három kisgyerekből két csecsemő, akiket szabályosan, isofix gyerekülésben bekötve szállított.

A vétkes autós jól megúszta

Kórházba vitték a gyerekeket

Szerencsére úgy tudjuk, egyik sérült sincs súlyos állapotban, a babákat is inkább megfigyelés céljából szállították kórházba. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínelés és műszaki mentés idejére, mintegy két órára a Rendőrség teljesen lezárta a 4-es főutat, a forgalmat az M4-es autóútra terelték szerdán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.