Nem tudták eladni Zámbó Jimmy örökösei a Király egykori csepeli otthonát. A 130 millió forintért hirdetett ingaltannak az árát pár hónapja lejjebb is vitték. Ennek ellenére nem kelt el a ház, most pedig már a hirdetést is levette a család. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben a házban dördült el a végzetes lövés, elképzelhető, hogy senki nem szeretne egy ilyen rosszemlékű ingatlanban élni.

Eladó Zámbó Jimmy otthona

Amint arról tavaly ősszel beszámoltunk, közel 130 millió forintért árulja Zámbó Jimmy egykori otthonát özvegye. Ez az a ház, amelyben eldörrent az énekes számára, a végzetes lövés. A 200 négyzetméteres ingatlanban már csak Edit asszony és kisebbik fia Adrián él. A család pedig úgy döntött, hogy túl nagy nekik a ház, emiatt szeretnék eladni. 

Csepelen van a ház

A hirdetésben nem is rejtették véka alá, hogy bizony Zámbó Jimmy egykori otthona eladó. A 4 szobás ház a 21. kerületben, a Szent László utcában van. A fotókon látszik, hogy az énekes aranylemezei még mindig a falon vannak.A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Jimmy bútorai

Jimmy halála óta a berendezés sem változott, ugyanazok a bőrfotelok és bútorok vannak a házban, mint amikor még maga a Király élt ott. A hirdetésben nem tüntették fel, hogy az ingatlantól bútorozottan szeretnének-e megválni, vagy marad-e néhány berendezés az egykori legenda otthonából.

130 milliót kértek érte

A 200 négyzetméteres ingatlanpiaci különlegességet 130 millió forintért kezdték el árulni, sokan pedig nagyobb összegben mertek volna arra fogadni, hogy egy Jimmy múzeummá válik majd a ház, hiszen minden szobát beleng az énekes szellemisége.

Itt születtek a slágerek

A rövid szöveg alapján az emeletes ház alsó szintje összesen 100 nm, amiben egy hatalmas nappali kapott helyet, s ennek falain láthatóak Jimmy híres ereklyéi. A dolgozószobával kapcsolatban kiemelték, hogy itt íródtak a híres dalszövegek, valamint itt zajlottak a családi és baráti kör legfontosabb eseményei.

Medence is van

A felső szinten három, teljes értékű szoba található: egy gardróbszoba, egy fürdőszoba, illetve a nagyobb hálószoba. Az ingatlanhoz tartozik egy óriási kert terasszal, valamint egy teljesen felszerelt kis ház, sőt, még egy zárt medence is.

Emiatt válnak meg tőle

„Amikor a nyaralót hirdettük meg, akkor rengeteg negatív komment jött. Összeesküvés-elméletek láttak napvilágot, amik arról szóltak, hogy mi ebből akarunk meggazdagodni, és hogy elherdáljuk az örökségünket és meg vagyunk szorulva, ezért akarjuk eladni. Én itt nőttem fel, tehát teljes mértékben a részemmé vált. Egy szelete a szívemnek, lelkemnek ez a lakás, már csak azért is, mert az összes emlék, amit apuval átéltem, az majdnem mind itt zajlott le” – mondta korábban Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián.

Tragikus helyszín

A hirdetés megjelenése óta teltek-múltak a hónapok, ám valamiért csak nem kopogtatott a lelkes új tulajdonos. Meglehet, hogy néhány érdeklődőt az rettentett el, hogy a legendás hangterjedelmű énekes tragikus halálának helyszíne a szóban forgó villa volt.

Engedtek az árból

A homlokzaton novemberben még kint volt az eladó tábla, most viszont már nincs ott. A hirdetésben, már 5 millió forintot engedtek a vételárból, a frissített hirdetés szerint immár 124,9 millió forintot kérnek érte. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

22 éve halt meg

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án, hajnalban, csepeli otthonában lőtte fejbe magát. Olyan súlyos mértékben sérült az agya, hogy pár óra múlva a Honvédkórházban belehalt a sérüléseibe. Miután bejelentették a halálhírét, a most eladó csepeli ház valóságos zarándokhellyé alakult. ezrek gyújtottak gyertyát, tévéstábok élőben jelentkeztek a helyszínről.  Jimmyt több tízezer ember kísérte utolsó útjára, temetését az RTL élőben közvetítette.

Kiemelt kép: Zámbó Jimmy csepeli otthona