Édesanyja jelentette fel azt a 26 éves férfit, aki a napokban a rendőrségi fogdán véget vetett életének. Krisztiánnak hiába szereztek munkát, nem akart dolgozni, emiatt édesapja elzavarta otthonról. A férfi ezután feltörte a család autóját, édesanyja pedig kihívta a rendőrséget.

Véget vetett az életének

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, a ceglédi rendőrség fogdáján kioltotta saját életét egy 26 éves férfi. Krisztián, a 72 órás fogdából csütörtökön szabadult volna, de azt már nem várta meg, Kötelet sodort lepedőjéből és felakasztotta magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A mentők sem tudták megmenteni az életét

Az előzetes vizsgálatok szerint az őrszemélyzet nem követett el mulasztást. A szabályzatnak megfelelő időközönként benéztek az egyszemélyes zárkában fogva tartott férfihoz, és amikor észlelték a bajt, azonnal megkezdték az újraélesztést és a mentőket is értesítették. Hiába érkezett hamar a segítség, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Édesapja elzavarta otthonról

„Krisztián, vagy ahogy mi becéztük, Lütyő jóravaló gyerek volt, de elkövetett néhány hibát az életben. Olykor nyugtatókat szedett vagy drogozott, alig dolgozott, pedig elintéztem neki, hogy térköveket rakhasson az építkezés mellett, ahol most biztonsági őr vagyok. Az édesapja nem bírta nézni a dologtalanságát, ezért három hónappal ezelőtt elzavarta otthonról” – mondta a gyászoló édesanya a Borsnak.

Magát okolja az édesanyja

Ezután Krisztiánt egyik bátyja fogadta be. Az édesanyja magát okolja azért, amiért a 26 éves fiúnak ilyen tragikus körülmények közt ért véget az élete.  

Feltörte a család autóját

„Vasárnap több autót is feltört és megpróbálta kinyitni a mi Golfunkat is, de csak tönkretenni tudta. Szerszámokat akart belőle kilopni. Mikor ezt észleltem, tehetetlenségemben hívtam a rendőrséget” – mondta zokogva Melinda.

Többen is feljelentették

Az édesanya a rendőröktől megtudta, hogy előtte ketten is feljelentették már a férfit. Krisztiánt a zsaruk az utcán kapták el és be is vitték a rendőrségre.

Kölcsönökből élt  

A férfinak nem volt állandó jövedelme, emiatt édesanyjához fordult segítségért. Az autófeltörés előtt is ételre kapott pénzt Melindától.

Előre eltervezhette halálát

A gyászoló édesanya szerint fia előre eltervezte a halálát. Melinda szerint Krisztián azt szerette volna, ha a rendőrök beviszik, ezért tette, amit tett.

Négy gyermeke gyászolja

Krisztián négy gyermeket hagyott maga után. Kittitől, az előző élettársától született Szofi és Leon, Ginától pedig Noel és Roland. A férfi ötszörös családapa lehetett volna, ám hét évvel ezelőtt meghalt az első kapcsolatából világra jött hat hónapos Kittike.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Ceglédi Rendőrkapitányság – Forrás: police.hu