Felejtsd el a botoxot, a plasztikai sebészetet és a drága fiatalító kezeléseket! Van egy egyszerűbb és sokkal kézenfekvőbb módja annak, hogy elegánsan elfedd az éveid számát – a ruháid. A megfelelően megválasztott stilizációk frissességet kölcsönöznek, kiemelik szemeid és bőröd természetes ragyogását, energikussá és vonzóvá varázsolnak. Megoldódott az örök fiatalság rejtélye – csak a megfelelő ruhákra, kiegészítőkre és színekre van szükséged ahhoz, hogy fiatalabbnak érezd magad. Mutatjuk, hogy kell csinálni!

Mit szólnál egy alakot hangsúlyozó nadrághoz?

A városok utcáin valamilyen okból kifolyólag egy csomó 50 év feletti hölgyet látni, akik, ahogy elérték a középkort, úgy döntöttek, hogy a menő farmerüket bő szövetnadrágra cserélik. Hölgyeim, az a tény, hogy nagymamák lettetek, vagy néhány év múlva nyugdíjba vonultok, nem jelenti azt, hogy zsákokat kell felvenni és muszáj tudatosan eltorzítani az alakotokat. Itt az ideje megnézni néhány epizódot a népszerű sorozatokból, és inspirálódni arról, hogy a ti korotokban lévő nők milyen stilizációkkal érik el, hogy legalább 20 évet letagadhatnak az évjáratukból. Ha te is szeretnél lefaragni az életkorodból, mindenképpen újíts be egy szuper fazonú nadrággal! Nem kell teljesen feszesnek lennie, a leggingsek maradjanak meg a tinédzsereknek, de ne törekedj a rongyláb stílusra se! Apropó, színek! Ne ess túlzásba a pasztellekkel! Bár egészen a közelmúltig a pasztellszínek a ruházatban határozott trendnek számítottak, óvatosnak kell lenned velük. Egy pasztell elem minden bizonnyal elegendő egy outfitben. A túlkapás ezen a területen a biztos garancia a templomba öltözött öregasszony stílushoz. Ezért kerüld a nagyon édes és púderes színeket, vagy tartsd meg a pénztárcáknak: https://answear.hu/m/guess/noi/kiegeszitok/penztarcak.

Neked is fontos a megfelelő hosszúság?

Természetesen van egy belénk ivódott kód: a korunkkal arányosan nő a szoknya és a ruha hossza is. Bár a sztereotípiák ellen küzdeni kell, azért valljuk be, van ebben némi igazság. 45-50 felett érdemes lemondani a miniszoknyáról, legalábbis arról mindenképp, ami alig éri el a comb alját vagy közepét. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen le kell szoknod a rövid ruhákról. A megfelelő hosszúság a térd vonalában van, vagy közvetlenül a térd alatt, ha magassarkú cipőt viselsz, hogy optikailag meghosszabbítsd a láb ívét. Nyáron nyugodtan viselj légies, bokáig érő szoknyát. Egyet jegyezz meg: a legrosszabb, amit tehetsz, és amivel biztosan úgy nézel majd ki, mint egy nagymama, ha vádliig érő szoknyát választasz. Ez messze a lehető legrosszabb hossz, vigyázni kell vele!

Mi a véleményed a magassarkú cipőkről?

Egyre több gyertyával a születésnapi tortán, sajnos a megvásárolt cipők sarka fordított arányban változik: rövidül. Egészen rossz perspektíva. Egy hatvanéves nő persze bizarr képet mutat egy 13 centis, fényvisszaverő rózsaszín magassarkúban, de semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy egy 8 centis, a ruházatával színben tökéletesen harmonizáló magassarkút hordjon. A klasszikus fekete vagy bézs színű magassarkú minden nőnek megfelel, életkortól függetlenül, ráadásul meghosszabbítja a lábakat és optikailag javítja az alak megjelenését, így minden bizonnyal fiatalabbnak fog mutatni téged is. Nézd meg a szezonhoz illeszkedő csizmák és bokacsizmák trendjeit, és válassz ki egy neked tetsző, fiatalos modellt: https://answear.hu/k/noi/cipok/csizmak-es-bokacsizmak.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.