Minden csillagjegynek megvannak azok a tipikus vonásai, amely a legtöbb szülöttje esetében felfedezhető. Így hát abban sincs semmi meglepő, hogy a horoszkópod arról is árulkodik, miképp csavarod el az ellenkező nem fejét!

Olvasd végig cikkünket, és figyeld meg, hogy ráismersz-e magadra vagy a párodra. Ha pedig kedved támadt további asztrológiai témájú tartalmakat olvasgatni, akkor ne hagyd ki a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Kos

Határozott fellépésed és magabiztosságod sokak szemében igencsak vonzóvá tesz. Mivel remekül tudsz irányítani másokat, ezért akár az is lehet, hogy valójában te szemelted ki leendő párodat, csupán hagytad, hogy azt higgye, ő figyelt fel rád.

Bika

Te nem vagy a futó kalandok híve, komoly kapcsolatot keresel, és ezirányú vágyadat gyakran hangsúlyozod is; így főleg azok a férfiak próbálkoznak be nálad, akiknek szintén hasonlóak a törekvéseik és a hagyományos értékrendekben hisznek.

Ikrek

Imádsz ismerkedni, beszélgetni, flörtölni, nyitott természetű és kíváncsi vagy, ezek pedig sokak szemében vonzó tulajdonságok. Pörgős és optimista életszemléletű vagy, így a te párodnak lenni igazi élmény.

Rák

Gondoskodó és empatikus vagy, ugyanakkor te is vágysz a kényeztetésre, így a párod igazi férfinak érezheti magát melletted. Családcentrikus beállítottságod miatt csakis a komoly kapcsolatok jöhetnek nálad szóba.

Oroszlán

Pozitív és nyitott személyiség vagy, viszont határozott fellépésed miatt egy kicsit tarthatnak tőled a férfiak. Szeretsz a társaság középpontja lenni, de nem adod könnyen magad, szerinted a kiszemelted igenis dolgozzon meg azért, hogy meghódítsa a szíved.

Szűz

Szerény, és zárkózott vagy, amolyan igazi kedves, bájos lányka, aki csak az ő hercegére vár. Ezt a férfiak nagyon szeretik! Melletted igazi férfinak érezhetik magukat, hisz védelmezhetnek, támogathatnak, bátoríthatnak.

Mérleg

Szerinted egy párkapcsolat legizgalmasabb része az udvarlási szakasz, imádod, ha hódíthatsz, és lenyűgözheted a kiszemelted. Romantikus lelkű vagy, aki mélyen belül nagyon vágyik a stabil kapcsolatra és a családra.

Skorpió

Lehengerlő és szenvedélyes vagy, egy igazi energiabomba, aki remekül kiismeri az embereket. Ez némelyek számára ijesztő, akiket viszont vonz ez az attitűd, azokat teljesen leveszed a lábukról.

Nyilas

Alapvetően barátságos és nyitott természetű vagy, ráadásul sokszor gyermeki optimizmussal tudsz lelkesedni. Ez nem jelenti azt, hogy éretlen lennél, hisz tele vagy tervekkel, a céltudatosság pedig sokak szemében vonzó.

Bak

Céltudatos, racionális, talpraesett… Ezek mind olyan jellemzők, melyek megtalálhatóak benned, és a férfiak nagyon is kedvelik. Bár nem egyszerű téged meghódítani, viszont akinek sikerül, az megüti veled a főnyereményt.

Vízöntő

Sokoldalú személyiség vagy, egyszerre nyitott és távolságtartó, kedves és kiszámíthatatlan, a humorod viszont remek. Különcsséged miatt igazán vonzó vagy.

Halak

Érzelmességed miatt igazán intenzíven éled meg a szerelmet, emellett gondoskodó vagy, igazi anyatípus. Emiatt is imádnak a férfiak.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.